|
Fotky kurníku a slepic, 10.7.2012  3 |
 |
Fotky kurníku a slepic, 10.7.2012  2 |
 |
|
 |
Fotky kurníku a slepic, 10.7.2012  1 |
 |
Fotky kurníku a slepic, 10.7.2012  hezký, mám na kmeny 1-5 udělané čtyři tyto dvojčata jen na snášku do líhně, pak jsou ve dvou velkých viz. výše |
 |
Kohout nebo slepice?, 8.7.2012 může to být tzv.Vašek, který se projeví počítám do půldruhého měsíce(srpen) |
 |
Mladé slepičky a nenesou, 1.7.2012 kdyby jste krmili zlatou pšenicí, tak neponesou, jestli jsou letošní a už nesly, tak jsou ranného líhnutí a teď jdou do krčního pelichání, které jim dala příroda do vínku..Už ukázali, že nesou tak je nechte hezky přepelichat a oni zase... celý příspěvek > |
 |
Výběh pro slepice, 24.6.2012 jestli nejde o zdrobnělé plemeno je 10m2 nedostatečné..budou se Vám oštipovat a nudit bez hrabání, popelení, pastvy a dostatečné distance jedna od druhé... jinak doporučuji sebrat humus(ornici) navést štěrk nebo kačírek s drenážní trubkou a odvodem... celý příspěvek > |
 |
Nenesou, 3.6.2012 ještě bych k tomu dodal, že jde o krční pelichání a přichází podle toho kdy jsou slepičky vyklubané..čím časněji prosinec, leden,únor tím také dříve logicky snáška na měsíc ustane..přírodě ani snáškovým hybridům se nedá poručit, jako stroji..vydržte,... celý příspěvek > |
 |
Proč umírají malá kuřátka, 1.6.2012  líhnu ročně 500-600 kuřat a od prvního dne dostávají slabý černý nebo heřmánkový čaj..To už dělala moje babička po mnoho let... dnes dávám do vody vylouhovat nakrájený zázvor, taky bezva věc pro mrňata |
 |
Živý plot ze smrku?, 21.5.2012 Dobrý den, přemýšlím o vysázení živého plotu (cca 10 m) ze smrku, resp., nechceme tůje. Nebo můžete doporučit nějaký jiný vhodný jehličnan? Nejlepší by bylo, aby to rychle rostlo, ale s tím bude pak hodně práce, takže si radši počkáme :-)))) Díky... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Převoz divočáka, 20.5.2012 v žádném případě ne papírovou krabici, mohl by se s Váma po pár minutách cesty prát o volant..stačí dvě zelené přepravky zdrátovat k sobě a dát na dno slámu nebo seno..při velkém vedru ho mlžit vodou ručním postřikovačem..divoké prase karbous je od... celý příspěvek > |
 |
Proč umírají malá kuřátka, 8.5.2012 do BR1 promíchejte s uvařeným vajíčkem a den předem do petky s vodou nakrájejte dva tři kousky co projdou hrdlem zázvor a nechte ho do druhého dne..pak podávejte |
 |
Fotky kurníku a slepic, 8.5.2012  naprosto bezvadné..taky mám něco rozestavěné na kuřata |
 |
Divoké prase - ohrada, 24.4.2012  mám ohradu 4x6 ze starých telef. sloupů 5 nad sebou 160cm výška a vespod panely 50x150..koryto mají z lopaty z bagru bez zubů šířka 180cm a boudu 2x2 |
 |
Jak na mladé kuřice u začátečníka, 16.4.2012 získají tak hodně bílkovin |
 |