|
Ucpané vole u slepice, 18.2.2013 Tak slepice už to má za sebou už to vypadalo, že se vole začíná zmenšovat a v pátek někdy přes den slepici asi prasklo nebo jí něco napadlo zkrátka slepice chodila po výběhu s prasklím voletem podled nic moc zkrátka jsem její trápení skončil
Všem... celý příspěvek > |
 |
Roubování okurek na tykev, 12.2.2013 Dobrý den, loni se mi osvědčila metoda viz odkaz.
Ač to nevypadá tak mě velmi mile překvapila a úšpěšnost byla 90%
je to nejednoduší a nejrychlejší metoda zkoušel jsem i klipsy už nikdy více buď nedrželi nebo zase drželi moc a hlavně vydrželi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hadice / trubka k čerpadlu, 7.2.2013 Dobrý den, problém by byl jen v případě, že by jste zmenšoval průměr pokud budete dávat větší hadici tak znižujete ztráty a jen tím ulevíte čerpadlu |
 |
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 4.2.2013 Větrání je 4x okna velikosti 150x40 zatím jen manuální
|
 |
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 4.2.2013 No já bych jí to rád řekl, ale asi by to neobstálo ona má totiž stále provizorní kuchyň (skrátka hodná a tolerantní manželka).
Těmi náklady jsem chtěl jen říct, že si každý kutil může postavit vlastní skleník, u kterého se nebude bát, že mu v... celý příspěvek > |
 |
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 4.2.2013  Dobrý den, když už je tu konverzace o skleníku z polykarbonátu tak přidávám ten svůj co jsem si loni postavil papriky vněm vydrželi do 1.12. salát a kedlubny zatím přečkali i už jsou nasety ředkvičky.
rozměr : 6x4 víška 2,3
základy -... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy paprik, 31.1.2013 Ahoj nemáte někdo zkušenosti s paprikou komtesa od moravoseed lotos jsem jí prvně našel a už leze. Plánuji jí dát do skleníku.
A otázka dvě dáváte papriky po dvou nebo po jedné???
Dík |
 |
Ucpané vole u slepice, 14.1.2013 Ahoj nemáte někdo zkušenosti s ucpaným voletem u slepice. slepice ho má už asi týdem plné pořád kroutí krkem ale asi se jí nedaří si pomoci
Nevíte je nějaký způsob jak slepici vyprázdnit vole (pomocí hadičky nebo ...)
děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 4.12.2012 Ahoj pro všechny letos na jaře jsem si postavil skleník teda polykabonátník :-) a můžu srovnávat jek s foliakem tak se skleníkem co se týče foliaků tak ten má snad vího jen v létě že můžete bez problémů odstranit velkou část plachty na lepší větrání... celý příspěvek > |
 |
Hlíva pěstovaná na kostce substrátu, 19.11.2012 Ahoj také jsem si koupil kostku s hlívou první úroda vyrašilo cca 5 ks, ale po přemístění začali všechny zasychat.
Cca 14 dní po první sklizni jsem na nových místech prořízl kostku a ze zhora do kostky nalil cca 1 dl vody a po dalším týdnu začali... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosím o radu s filtrem, 6.11.2012 Ahoj, dopravdy ta hadička musí být nad hladinou
u tebe je problém asi v tom že je špatně nasazená ve filru tou hadičkou si filtr přisává vzduch a tím vodu lépe okysličuje |
 |
Prosím o radu - do kdy se mohou nechat malé rybky u sebe?, 6.11.2012 Ahoj, sice nejsem žádnej profesionál ale všeobecně záleží jaké máš rybyčky v čem a kolik.
Pokud máš dostatečně velké akvárium a hodně úkrytů tak malé rybky dávat stranou nemusíš(vždy ti nějaká přežije do dospělosti) pokud jich chceš odchovet co... celý příspěvek > |
 |
Angrešt - řízkování, 6.11.2012 Ahoj přídám svůj názor keřový angrešť plodí více než stromkový to je pravda ALE! z vlastní zkušenosti mám radši stromkový z důvodu podstatně lepší možné péče a sklizně které je o poznání lehčí ale to je na každém.
Nicméně doporučuji již teď začít... celý příspěvek > |
 |
Pes s PP a bez PP, 20.9.2012 Dobrý den,
pokud mohu dás svůj názor tak moc ně mrzí, že Chovatelé a to jak ti dobří tak ti druzí zatracují psi bez PP. To že pes nemá PP vůbec nic neznamená. Pokud mohu doporučit tak nikdy nekupujte psa na inzerát aniž by jste se osobně... celý příspěvek > |
 |
Kroucení listů u rajčat - proč?, 31.5.2012 Vážení,
napadlo někoho také to, že to mohly způsobyt slabé mrazíky? Protože když si všimnete tak zasažen byl jen vršek rostliny.
Mám na mysli pouze případ zadavatele dotazu.
Petr
|
 |