Příspěvky uživatele - 39.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekani kopřiv, 19.8.2013
Někde jsem se dočetl že natrhané kopřivy poházet po zemi a posbírat sekačkou s košem.Moc jsem tomu nevěřil ale vyskoušel jsem to.Je to opravdu BOMBA už jinak kopřivy nesekám.
Jakou broskvoň?, 12.4.2013
Šla by pěstovat i v 573 metrech? Chtěl bych také pěstovat broskve ale nevím jaké, nebo raději žádné? Nevadilo by mne pozdní sklizlízení.
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 21.2.2013 Obsahuje fotku
další foto
další foto
Je to celkem jednoduché (pro kutila) 1) servo pohon 24V na ventil (používá se v kotelnách) 2) spínací hodiny 3) táhlo od zavírače brano 4) transformátor 220v /24v 2A -za pár korun Trochu přemíšlení nic složitého mě to maká skoro... celý příspěvek >
Registrace při pořízení slepiček?, 20.2.2013
Registrace slepic od 50 kusů od 500ks není pravda.
Čmelíci, 20.2.2013
Na čmelíky používám chloramin, mají ho v každé drogerii.Rozředit dle návodu, a vystříkat kurník.Já používám stříkacku na malovaní.Mám s tím dobré zkušenosti.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika