|
Příspěvky uživatele - 6.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Antištěk - máte zkušenost?, 6.7.2013 U nás si asi někdo pořídil antištěk, protože jeden pes přestal náhle štěkat a hned jsme měli v ulici několik vykradených domů. Takže raději štěkající pes, kompletní majetek, než v ticho a neustále mít zloděje v baráku. |  | Antištěk - máte zkušenost?, 2.7.2013 Já Vám nevím, mě ten antištěk připadá naprostá kravina. To bych si zase já mohla pořídit nějaký antikvak na sousedovic žáby v jezírku, nebo antibekač na berana... to zvíře se běžně projevuje, viníkem je majitel. Navíc mi příjde divné aby mi mého psa... celý příspěvek > |  |
|  | Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 17.6.2013 Já mám taky dotaz na uchycení, mám ho u sloupu el. napětí a protože nemám ráda ty umělé konstrukce vysadila jsem vedle něj trumbáč, aby se po něm plamének přirozeně pnul.Nyní se ale obávám, že plamének bude trumbáčem přehlušen.Myslíte, že tato... celý příspěvek > |  | Brambory Laura - jak rostou?, 17.6.2013 Dobrý den,
letošní rok jsme porvé zkusili vysadit brambory, odruda Laura. Krásně vzešly, nyní jsou natě hrozně vysoké a začínají jít do květu. Má smysl květy po odkvětu odštipovat? Je znakem krásně narostlých natí dobrá úroda? A kdy asi tak začít... celý příspěvek > |  | Brambory přihrnované posekanou trávou, 12.6.2013 Právě, že na tom políčku, kde chceme i příští rok pěstovat brambory už letos brambory jsou v zemi.Nešli jsme ale na zahradě ještě jedno místo, kam bychom mohli trávu házet- nikomu tam vadit nebude.Takže stromům odlehčíme:-) Díky za rady.. |  | Brambory přihrnované posekanou trávou, 11.6.2013 Děkuji za odpověď, budeme tedy sekat a trávu skladovat pod stromy, na zimu připravíme políčko a na jaře tu trávu z pod stromů použijeme na řádky pod brambory a budemepřihrnovat tou odleželejší trávou.Snad to nepokazíme |  | Brambory přihrnované posekanou trávou, 10.6.2013 Dobrý den, ráda bych připojila svůj dotaz:
Letos také pěstujeme brambory poprvé, takže normálně v hlíně v řádcích. Jelikož sečeme na zahradě trávu a dáváme jí pod stromy, uvažovali jsme, že bysme zasadili brambory příští rok do trávy, jak tady... celý příspěvek > |  | Clematis, 29.5.2013 Já bych je dala jinam.
Já mám zase u elekt. sloupu vysazen plamének President a je zakrytý levandulí.Trochu je problém, po čem nechat plamének pnout- z druhé strany sloupu mám trubáč- je možné, že se plamének s trubáčem snesou a trubáč vytvoří... celý příspěvek > |  | Slepice si vyzobávají peří, 16.5.2013 V jednom článku jsem četl, že se může slepicím dát občas konzerva masa pro psy-prý to zajistí přísun bílkovin.Co vy na to?Ivan |  | Slepice si vyzobávají peří, 16.5.2013 My jim maso dáváme, né pravidelně, ale přece nebudu i pro slepice kupovat flákotu u řezníka. Dostávají maso, když vaříme polévku atd... navíc po celou dobu, co vypadaly krásně maso dostávaly ve stejné intenzitě, jako teď. |  |
|  | Květopas, 15.5.2013 No mohu potvrdit, že květopas to stihl, zato já nestihla ochránit strom. Takže mi zbyly jen oči pro pláč, poněvadž jestli budu mít aspoň 5 jablek z celého stromu, budu moooc ráda
|  | Slepice si vyzobávají peří, 15.5.2013 Dobrý den, mě by to taky zajímalo, naše slépky krásně nesly od června, v podstatě i v zimě, občas vynechaly při tuhých mrazech, nebo při přepeření, ale poslední dobou sleduji, že se ve výběhu klovou navzájem.Třeba jedna leží a druhá jí klove u zadku... celý příspěvek > |  | Mrouskání, 19.2.2013 Děkuji za odpověď.Kolik prosím taková antikoncepce stojí? Nemáte představu? a ještě jeden dotaz. Všimla jsem si, že když kolem nás doma prochází vibruje svým ocáskem jako když si značkuje území, ale nic při tom nevypouští a dělá to jen krátce, tak... celý příspěvek > |  | Mrouskání, 18.2.2013 Zdravím, prosím můžete mi poradit?
Máme tu naší Micinu nalezenkyni, teď měla na kastraci, ale bohužel se to musí přesunout až na březen. Zatím je v poho, jen se děsím, aby nezačala mrouskat dříve, protože přes den lítá venku a na noc jí ještě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|