Příspěvky uživatele - 69.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Líhnutí kuřátek, 30.5.2016
Jsou strasne rychly potvory mrnavy.
Líhnutí kuřátek, 29.5.2016 Obsahuje fotku
druhá fotečka odchov v líhni, první pokus,, 7kuřátek,, 
Líhnutí kuřátek, 29.5.2016 Obsahuje fotku
Po loňských nezdarech a částečných úspěších, zde fotečky letošních pípáčků zobáčků Na první fotce nám hybridka vyseděla 5 zrobnělých wyandotek a kočinek. (než se do mě pustíte, tady v tom prostoru jsou jen na noc aby měli klid od hejna, jinak... celý příspěvek >
Šok zs králíky, 29.5.2016
tohle se stalo kdysi mým rodičům, chov předtím přes 20 let a bez problémů, během 48 hodin 50králíků v háji... veterinář potvrdil mor.. Neočkovali také. Tenkrát to šlo vesnici a během měsíce skoro nikomu králíci nezůstali. Umírali i ti očkovaní ale... celý příspěvek >
Líhnutí kuřátek, 8.1.2016 Obsahuje fotku
z prvního líhnutí, třii kohoutci,, dva zůstávají ale jedno princátko potřebuje nový domov. Kdybyste ho někdo chtěl,,, :-) ale jen do hejna,, žádný pekáč.
Slepice ve snášce nesnáší, 9.11.2015
já letos koupila od pojízdného prodejce Červený Hrádek a byla jsem příjemně překvapená,, krásné zdravé a pohodové slepičky,, žádné vyjukanky jako od jiných drůbežáren, hned věděli co je venku tráva a co kurník,, tak mě to příjemně překvapilo.
Líhnutí kuřátek, 29.8.2015
Dobrý den Blanko, s kuřátky to dopadlo dobře,, mají se fajn a již běhají po zahrádce. Pokusím se je dostat všechny na jedno místo a vyfotit je, jsou nádherná, alespoň pro mě. Zachránila nás infralampa. Líhnutí pod kvočnou je fajn, ale určitě bych... celý příspěvek >
Sklepice chraptí, 29.8.2015
Určitě bych uvažovala o začervení,  jakmile jsou slepice zahleněné, pofrkávají, chrapní,, atd.. může to být,, z vlastní zkušenosti radím odčervit. Jsou přípravky co nemají vliv na vejce,, jen se hůř shání, tak hurá do toho tím nic nezkazíte.
Líhnutí kuřátek, 4.7.2015
Dobrý den, děkuji za podporu, a to že nám držíte palce.  Ozvu se večer s dalšími zprávami,  kuřátka se ohřívají pod žárovkou a manžel vyrazil pro infralampu.. ta se doma neztratí a budeme připraveni na příště. M.
Líhnutí kuřátek, 4.7.2015
tak bohužel do rána jednu kuřátko umřelo. Kvočna si seděla zcela jinde než kuřata a ty ráno ledová a stojí za houby všechny. Sice je sem tam vodí, ale jinak mi přijde už jsou jí šumafuk, prostě je nezahřeje. Protože jsem nepočítala s umělým odchovem,... celý příspěvek >
Líhnutí kuřátek, 3.7.2015
dobrý večer,, on ten výběh není malý,, to co vidíte na boku je hrana kurníčku,, a výběh dále pokračuje.. mají cca 6 metrů čtverečních myslíte, že je to na začátek málo,?? Až trošku povyrostou půjdou svobodně na zahradu, a tam se poznají s hejnemm.... celý příspěvek >
Líhnutí kuřátek, 7.6.2015 Obsahuje fotku
ještě jednou díky foto našeho čtyřlístku s kvočnou
Líhnutí kuřátek, 7.6.2015
tak ještě jednou díky... před chvíli jsem ke kvočně přišla a pobíhala s kuřátky,, vajíčko ještě nebylo zcela studené ale udělala jsem co jste říkal,, a vysledek nula,, kuřátko tam nebylo, jen tekutý obsah, a nežbluňkalo proto, že blána byla hrozně... celý příspěvek >
Líhnutí kuřátek, 7.6.2015 Obsahuje fotku
Moc díky za odpověď,, celkově nasazeno 7,, jedno vyřazeno v průběhu líhnutí - kruh smrti. Inu teď jsem vyzkoušela Vaše rady,, jedno vejce šlo ve vodě ke dnu a opravdu i zašplouchalo,, tak jsem ho vyhodila. Tak za to jsem Vám moc vděčná, že jsem... celý příspěvek >
Líhnutí kuřátek, 6.6.2015
Dobrý den,, jestli mi zkušenější poradí budu ráda.. Dali jsme si pod kvočnu líhnout kuřátka, je to poprvé,, tak jsme takové prvorodičky.. Kvočna seděla vzorně,,  nasazovala jsem v pátek, tak jsem počítala s líhutím zase v pátek. První kuře... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika