|
Příspěvky uživatele - 245.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice napadly malé kuře - díra ve voleti, 16.8.2015 Zdravím všechny. Mám zrovna kuřáko, jen jedno, kvůli dětem. Kvočna seděla na vejci s ostatními v kurníku, ale zabránila jsem vstupu zvědavců k matce. Kuře má nyní 12 dní. Máma je s kuřetem s ostatními, ale prvních byly pár dní ve velké kleci,... celý příspěvek > |  | Slepice žere vejce, 11.2.2015 Zdravím Chovatele. Souhlasím s příspěvkem. A pokud ta velká písmenka ve slově "přiměřenou" byla na mě, tak se nebojte, že bych je obtěžovala. Jen sem se rozepsala v afektu. A pozoruju je ráda. Mám ale na starosti i jiné věci a jiná zvířata a barák.... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice žere vejce, 10.2.2015 Buďte tak laskav a řekněte mi, proč tedy zobák krvácí? Ke kauterizaci přistupují ve velkochovech kvůli kanibalismu. A mají na to kauterizační přístroj, který zastaví krvácení. Nikdy bych to neudělala. Tady je nějaká chyba: v krmení, v ustájení,... celý příspěvek > |  | Hřebínky, 4.2.2015 Dobrá připomínka. U mě je klid, mám zateplený kurník, teploty neklesají pod 0. A snášejí líp než v říjnu. To byla pauzička... Přepeřovaly jako nikdy. |  | Upír slepiček - kuří čmelíček, 1.12.2014 Hezky napsané, Petře. Z tímto zvířátkem nemám problém, ale kdyby jo, nebudu ho litovat, naopak nelítostně likvidovat. Cucat moje slepice nikomu nedovolím. |  | Jak naučit slepice hřadovat, 5.10.2014 Zdravím chovatele pipek. Náhodou jsem objevila tuto diskusi. Zrovna dnes jsem nainstalovala v kurníku hřadla, která byla prozatím sundaná. V kurníku jsou kuřata, která nejdříve spala namačkaná v jedné kukani. To jim jako malým vyhovuje. Teď mají... celý příspěvek > |  | Kurník, 22.9.2014 Kurník i výběh parádní, asi takový mají i naše pipky. Kurník mám také ze zbytků, zateplený, a to i přes léto, mají tam aspoň chladněji než je venku. Větrám jim jen v noci, kdy je chladněji. Ale ty hřady by měly být silnější a zakulacené. Z těchto... celý příspěvek > |  | Kuřata na zimu, 21.9.2014 Máte pravdu, chovám kočky, a ty množírny jsou hrozné, a 3 roky mám slepice, a ty vynesené bych také nechtěla. Naše holky jsou krásné, snáší jako o život a jsou v rámci omezení kapacity mozku "chytré". Doporučuji Maransky. Snáší víc, než se píše, a... celý příspěvek > |  | Kokcidióza a jak dál. Poraďte prosím, 9.9.2014 Velmi dobře napsané, dokonce nechybí humor. Oocysty kokcidiozy dokáží vydržet dlouho. Ale nová kuřata nemusí umřít. Nebo si nemoc prodělají i bez příznaků, nebo vůbec ne. Nutná dezinfekce, udržovat čistotu a kvalitně krmit. Stačí použít tyto... celý příspěvek > |  | Zlodějina Kavapo, 11.8.2014 Přesně tak. Přece už se to probírá dlouho, i jinde než tady. Slepice v hrozném stavu apod. Já bych si od nich nevzala ani pírko. Mám slepice od chovatelů. S jedním byl sice taky problém, (vyjímka potvrzující pravidlo), ale jinak OK.
|  |
|  | Vápenka u slepic, 28.6.2014 Našla jsem to na netu, je to Lekaseptal a 350g stojí cca 380kč. Bez dobírky. Mně teda zabrala vazelína z lékárny a arpalit uplně skvěle, ale měla jsem to jen na jedné koupené slepici, tak jsem ji přeléčila tímto.
|  | Kolik násadovek pod kvočnu, 28.6.2014 Neměl by to být problém. Podsunout je v noci, okolo půlnoci. Hodně podestýlky, a sledovat hned brzo ráno(budík), jak se bude slepice chovat. Moje slepice neumí počítat ani do třech, tak by je i vaše měla přijmout. Uvidíte, kolik se jich vylíhne,... celý příspěvek > |  | Kolik násadovek pod kvočnu, 22.6.2014 Těch 7 je podle maximum. Aby jste měl jistotu, že všechny obsedne a ty co posunuje na kraj budou stále pod ní. Já teda ani pod normální kvočnu nedávám víc než 10 - 12 vjec. Předpokládám, že jí podsunete i ty kuřata z líhně?
|  | Neznámy hmyz ako sa ho zbaviť, 22.6.2014 Všechni cizopasníci v kurníku jsou drobní. Nejlépe vyhledat si na netu podobu těch potvor.
Je ale klidně možné, že se tam uhnízdil hmyz, který neparazizuje na slepicích a slepice umřely na něco jiného. Já s parazity problém nemám, 4x do roka... celý příspěvek > |  | Kdy kuřata k hejnu?, 24.5.2014 No, záleží na tom, jaké máte slepice. Hodné či obránce... Je dost pravděpodobné, že je slepice napadnou, i zabít je můžou. Nejlepší je si zahrát na kukačku a podstrčit kuřata slepici, která sedí. Ale hybridy zrovna moc nekvokají, tak je to asi na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|