Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fenka nehara, 18.6.2015
Ta je nádherná! Ale není nějaká moc hubená? To se fakt ptám, nevím, tuhle rasu neznám. Nicméně k dané otázce, osobně bych v případě pochybností navštívila veterináře, aby ev. problém vyloučil.
Co je špatně?, 18.6.2015
Kohout a co teď?, 17.6.2015
Nevím no, nějak si myslím, že ten problém nejsou kohouti. Jak už psal S.P.Ch, co se týká podmínek jako je výběh, popeliště atd., můžou být problém i například breberky jako třeba čmelíci, všenky aj. a znovu říkám, že málo slepic taky může být... celý příspěvek >
Kohout a co teď?, 17.6.2015
Je to pochopitelně na Vás jak se zařídíte, ale zkuste rozšíření hejna Vašich slepiček alespoň pozitivně zvážit, protože se dá říct, že kromě nevyhovujících podmínek chovu, je malý počet slepiček tím nejčastějším a nejvýznamnějším problém s... celý příspěvek >
Králíčkům vinné listy, 16.6.2015
No, zajímavá otázka... i když révu stříháme ve velkém, nikdy mě napadlo, že bych jí králíkům dala a tak jsem pátrala po internetu a jediné co jsem vyčetla je, že je možné jim ji dávat a někteří králíci ji baští rádi... Hm, takže nic moc. Já, tedy... celý příspěvek >
Co je špatně?, 16.6.2015
Fakt je vidět, že snažíte a to se počítá. Inprovizace není vůbec na závadu, naopak je třeba více přemýšlet a celkově se víc snažit. Moc gratuluji k první hřadující slepičce, určitě se další brzo přidají.
Kohout a co teď?, 16.6.2015
S přistřihováním letek, ev. ty ostruhy Vám S.P.Ch. určitě rád poradí. Já jsem to nepotřebovala použít, takže praktické zkušenosti nemám. Neodpustím si, ale jednu věc. Chápu, že máte ideální počet slepic pro Vás, ale rozhodně pro kohouta a... celý příspěvek >
Kohout a co teď?, 15.6.2015
Tak já bych nejdřív zkusila ty další slípky a ev. až teprve poté řešit jinak. Osobně si myslím, že to další nebude třeba, když bude mít kohoutek dostatečný harém a znaven povinnostmi už nebude mít potřebu dělat "blbosti".
Co je špatně?, 15.6.2015
Líbí se mi, že se snažíte zlepšovat a zakryté popeliště je taky výborné. Jen... vážně nechci být za rýpala, upřímně Vám fandím... mě se ta úprava líbí, akorát nevím jestli dobře vidím... z čeho je ta deska? Ptám se čistě pro to, jestli je... celý příspěvek >
Co je špatně?, 14.6.2015 Obsahuje fotku
Děkuji za připomínku. Původně to tak mělo být, ale nakonec jsme to kvůli dispozicím a celkovému řešení kurníku udělali jinak. Z vložené fotky to není dobře vidět, ale naproti hřadu z druhé strany žebříku, v jeho úrovni,  je rohové plato ze... celý příspěvek >
Co je špatně?, 14.6.2015
Tak pokud máte vyzkoušeno, že hnízda vám a i slepičkám takhle vyhovují a k původně vyšším hnízdům měli slípky dobrý přístup, ale záměrně si vybírali hnízda nižší, tak bych hnízda nechala jak jsou. Akorát bych trochu poupravila ty hřady.
Co je špatně?, 14.6.2015 Obsahuje fotku
Pokud to budu brát podle našich slepiček a připadá mi to i logické... hřady jsou příliš vysoko, resp. nejnižší hřad nad hnízdem nízko a ze stran už vysoko.Druhý a třetí jsou nejen vysoko, ale i daleko od sebe. Dle mého názoru se tam prostě kuřičky... celý příspěvek >
Finanční a jiná pomoc včelařům, 10.6.2015
Aniž bych chtěla předjímat názor tazatele, tak musím reagovat, protože tenhle komentář mi nepřijde zrovna na místě. 1. Z dotazu a jeho formy je patrná úcta ke včelařům a za 2. S.P.Ch už tady z diskuzí trochu znám a tak si troufnu říct, že jeho... celý příspěvek >
Vypadávání peří, 7.6.2015
Nevím, nemůžu posoudit, protože podle obrázku to může být tak i tak a prodejce mi říkal, že to jsou Vlašky :D,  takže asi tak. Ty to tedy rozhodně nejsou, to už vím, ale to je vše. V každém případě dneska jedna tedy moc chviku klidná nebyla,... celý příspěvek >
Vypadávání peří, 3.6.2015
Opět zdravím do Chropyně. Omlouvám se za OT, snad se zakladatel nebude zlobit... k těm hybridům a šlechtěným slepicím - pokud to správně chápu, tak hybrid je druh vzniklý umělým křížením šlechtěných plemen na buněčné úrovni. Tedy čistě umělým... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika