|
Příspěvky uživatele - 236.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 25.8.2015 Dobré dopoledne,
tak nám zase venku pěkně smolí... to tu garáž nikdy nezastřeším, sotva to vyschlo..
pro S.P.CH., - tak jsem si dala tu práci a změřila jsem prostor, pterý mají slepičky za prcinou, když sedí na bidle. Je to 40... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 21.8.2015 Holkám se možná chce zasednout, ale ten rádoby kohout je ještě opravdu moc mladý na to, aby splodil nějaké potomstvo. Ke starým slepicím se ani nepřibližuje. Tudíž, předpokládám, že sezení na neoplodněných vejcích nepřinese kýžený výsledek. Za rok,... celý příspěvek > |  |
|  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 21.8.2015 To mne moc mrzí, Nidy by mě nenapadlo, že straka ukradne vejce. Budu se na to muset zaměřit.
Už nám zase dvě slepice kvokají, chjo chjo. Tak dnes bude odpolední koupání v bazénku. Si holky zaplavou, třeba jim to pomůže. Jinak budou muset... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 19.8.2015 Rozčilení jej ochromilo, a on k opravdovému zděšení továrníka Mikulky zařval: "Setapouch!"
"Co jste to řekl?"
Účetní, rudý rozčilením i lítostivým vztekem volal "Setapouch! Sobí hnusec!" Továrník opravdu zbledl. Tohle mu ještě nikdo neřekl. |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 19.8.2015 Dobré ráno, tak včera byly všechny opravdu zmoklé jako slepice laugh. Evidentně jim to ale nevadilo. Nejsou to krůty, aby čuměli s otevřeným zobákem vstříc dešti a utopily se tak. cheekyFroté ručník, jsem si z dovolením schovala pro sebe. Byl... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 18.8.2015 Přátelé, včera jsem komplet vymetla kurník, a vystěhovala všechny myšky co se tam usídlily. Slepičkám jsem vyrobila další bidlo a také další tři kukaně. Aby se nehádaly holky. Teď mají kukaní 6, tak snad se tam nějak srovnají. Krása střídá nádheru,... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 17.8.2015 Škoda, že nemůžete slyšet ten smích, který se valí z mé kanceláře a kolegové obchodníci - hodináři nechápavě civí
Když jsem si představila umístění toho bezu svisle a ty pipky jak na tom visí v pravém úhlu... |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 17.8.2015 Já bych si to přebudovala i sama, jde pouze o to vyříznout v domku a v kurníku otvor, aby slepičky mohly projít a další otvor proříznout v domku z druhé strany a dát na něj pletivo, aby bylo větrání. Ale neni čas, neni čas. Pracovní doba do tří a pak... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 17.8.2015 Jsem ráda, že se při čtení bavíte. Taky sem vždy ráda zaskočím a mimo rad se i pobavím A cože jste to psali o těch hřadovacích latích?
Tek kurník proberu odpoledne s manželen, protože, když jsem mu tuhle navrhovala, abychom prořízly... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 11.8.2015 Mílý S.P.CH., naše slepičky mají k dispozici kurník 1,5x3m, Výběh 5x 10m. Jinak pokud zrovna není extrémní zima, pohybují se volně po zahradě, která má 6 Arů a na noc je nezavíráme, takže si chodí spát, jak se jim to líbí. Novým slípkám jsme v onom... celý příspěvek > |  |
|  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 11.8.2015 Moc děkuji za odpověď. Zcela vyčerpávající. Je neuvěřitelné, jak krásně se dá napsat o takovém zvířeti, jako je slepice. Všichni básní o tom, jakýho mají doma pejska, kocourka, někdo třeba papouška. Ale slepičky, to je úplně jiná kategorie. Když to... celý příspěvek > |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 4.8.2015 Dobrý den,
již několik let chováme slepičky na vajíčka. Chov je bezproblémový, slepičky snášejí a průběžně je obnovujeme. Vždy jsme kupovali mladé v drůbežárně, ale poté, co se nám již podvakrát stalo, že slepičky po 4 měsících od koupě nenesli... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|