|
Jak správně nasadit kosu, 2.6.2011 to je přímo diplomová práce, je pravda že jsem to nebyl schopen přečíst a vstřebat všechno tak nevím zda ten pisatel nezapomněl že jsou třeba hlavně ty konečky co koukají z rukávů a kdo je má nešikovné tak s kosou bude bojovat jak pražák proti švédům... celý příspěvek > |
 |
Staré a nové slepice, 8.3.2011 no slepicím možná něco chybí nějaké minerálie a nebo kohout, prej darmožrout to je teda hrozný!!!správný kohout si udělá v hejně pořádek, slepice vodí a svolává je ke žrádlu ne že jim ho sežere a nebo mají slepice hlad?no a taky je každé ráno... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Trativod, 17.12.2010 možná by pomohla hadice s tryskou, musíte ale začit od výtoku aby se nečistoty odplavovaly |
 |
Dobarvování vína, 15.7.2010 ještě jsem neviděl červený hrozen a barva vína z modrých hroznů je ovlivněna jejich macerací a nebo okamžitým lisováním na klaret nebo rosé, z modrých hroznů se dá vyrobit víno které je téměř k nerozeznání od bílého.možná snad že by z tramínu... celý příspěvek > |
 |
Dobarvování vína, 13.7.2010 doporučoval bych se vyhnout odrůdě modrý portugal ale nejjistější je pít bílé víno bílé dutiny a jazyk nejsou tak výrazné:-) |
 |
Jak krmit slepice, 28.6.2010 a co tak jim nasypat zrní co hrdlo ráčí a ostatní dávat na přilepšenou ony vám to vrátí:-) |
 |
Pieris - žluté listy?, 25.5.2010 dobrý den, prosím o radu o pieris-little heath. Na cedulce na květináči je psáno, že vydrží pouze do -15°C, tak se ho bojím nechat přes zimu venku. Poradíte mi? Děkuji |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 3.3.2010 velice vam fandím mate pravdu, každy nema tolik peněz na folii |
 |
Kocour občůrává dveře, 25.2.2010 šetrná kastrace a už nebude chodit za kočkama ani smrdět:-) |
 |
Který skleník zvolit? V, 22.1.2010 i já mám mnoho let skleník o vás ale když si vzpomenu na to jak mi ho montoval smluvní monter tak mi stávají vlasy na hlavě a otevírá se nůž v kapse:-)jméno toho "řemeslníka"jsem už dávno zapomněl, celý den jsem mu pomáhal a naše společná... celý příspěvek > |
 |
|
 |