|
Vajíčka s dvěma žloutky, 15.3.2010 Dobrý den, já mám nové slepice, které začaly teprve od července snášet bez přestání a jedna červená mně taky celou dobu snáší vejce s 2žloutky denně. To se asi brzo strhá, že? Musí vůbec slepice 2 měsíce odpočívat na snášku? |
 |
Budka na snaseni, 15.3.2010 ještě, bylo by to pro deset slepic, tak by mě i zajímalo kolik budek budu muset udělat? ještě jednou díky. |
 |
|
 |
Budka na snaseni, 15.3.2010 ahoj, udělali jsme zděnný kurník kde je hodně prostoru, slepicím jsem udělal budku na snášeni vajec, ale nesnášeji tam. Byla to dřevěná bedínka vystlaná senem a slámou. Chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo mohl poradit jak udělat budku na... celý příspěvek > |
 |
Cabernet Cortis, 29.1.2010 Asi rok či dva uvažuji o této odrůdě a o odrůdě Solarys. Problém je, že nikdo neprodává sazenice a jako zahrádkář nepojedu pro 2-3 khlavy co bych koupil na zkoušku do Německa. Mohu se zeptat, zda někdo neprodává v ČR, nejlépe na Moravě, tuto odrůdu a... celý příspěvek > |
 |
Kryt na studny, 24.12.2009 Dobrý den
potřeboval bych poradit kde najít nějakou inspiraci na zakrytování studny chtěl bych něco ozdobného ale aby to plnilo učel děkuji |
 |
Destilační přístroj, 12.11.2009 adresa je správně www.copper-alembic.com/ |
 |
Dotazy pro kamnáře, 4.9.2009 dobrý den, buduji doma zahradní krboudírnu a rád bych vás požádal o radu. Vzhledem k limitujícímu prostoru chci topeniště pod udírnu udělat jako odlitek z lehkého žárobetonu složeného z Keramzitu (nebo Liaporu) zrnitosti 1-4, klasického... celý příspěvek > |
 |
Mravenci, 4.7.2009 posypte půdu praškem do pečiva nebo jedlou sodou.mě s osvšdčilo oboje jak v bytě tak venku.žofka |
 |
Jaký křovinořez, 16.6.2009 A co má asi značka křovinořezu společnýho s opotřebením nože??? Když koupíš kvalitní nůž a ne nějakej z oceli tak je to v pohodě ne??? Se značkou Oleo-mac jsem spokojenej už 14 let.. |
 |
Řízky z vinné révy, 17.5.2009 Dobrý den chtěl jsem se zeptat mám 6 docela urostlých hlav vína a chtěl bych aspon 2 naroubovat je to vubec možné?? děkuji |
 |
|
 |