Příspěvky uživatele - 139.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice a cizí kuře, 10.5.2013
Zdravím, mám technickou otázku.Jak oddělíte v kurníku pletivem kuřátka?Copak kuřátka s kvočnou nechodí ven?Mít kuřátka je náročná zálezitost, že? Dřív se s tím ale tolik nepárali, kuřátka vychovala kvočna a žádné zavírání a oddělování nebylo.
Vejce bez skořápky, 10.5.2013
Dobrý den, dají se taková vajíčka použít? Nebo prostě automaticky vyhodit??
Odčervování slepic, 29.4.2013
Chtěla bych se poradit, jak a čím odčervovat slepice. Je to vůbec nutné? A jak často? Děkuji za odpověď. Jandová
Je brojler bio-maso?, 29.4.2013
Zdravím všechny chovatele. :-) mám dotaz: je brojlerove kuře, když se krmí granulema, bio kvalita? Je to vůbec jiné, než koupené kuře z obchodu? Děkuji všem za názory. J.
Fotky kurníku a slepic, 28.2.2013
A na co tam je to pletivo? To je tam potřeba? J.
Kuřátka na zimu, 12.10.2012
Zdravím všechny   podzim je tady a nám a zasedla jedna slípka na vajíčka.Kdyby to byla normální nosnice, tak jí vajíčka sbírám a nechám jí sedět v prázdném hnízdě.Ale tohle je hedvábnička, takže tu kvokání, jak je známo, určitě jen tak... celý příspěvek >
Fotky kurníku a slepic, 9.10.2012
prosím vás, byla byjste tak hodná a přidala pár fotek, jak se to udělá, aby byl pod bydlem tác na bobky?Mnohokrát děkuji
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 9.10.2012
A jak to děláte v zimě? Nezamrzne vám tam voda?Můžete prosím přiložit pár fotek, jak to u vás v kurníku vypadá?Jak je velký? Je dřevěný, nebo zděný? A v jakých nádobách máte vodu a krmení? A co jim dáváte, jen pšenici do zásobníku, nebo granule?... celý příspěvek >
Kohout mi dělá starosti, 25.9.2012
To jsem ještě já... myslíte, že je vůbec šance přijít na to, co mu je a vyléčit ho?Nebo ho máme raději kuchnout dřív, než umře?
Kohout mi dělá starosti, 25.9.2012
Dobrý den, poradí někdo? Kohout mi už druhý den moc nežere a večer si dokonce ani nezalezl do kurníku.Jen tak posedává.Je mladý,9měsíců.Děkuji za odpovědi a tipy.
Čmelíci, 5.9.2012
Děkuji za tip, čmelíkostop si zitra jdu koupit.Ale děsí mě představa, že do toho kurníku budu muset vlézt, mezi ty čmelíky a než ho celý dukladně vymetu, budu pěkně poštípaná. A to je tedy něco, ty štípance.Desetkrát horší, než od... celý příspěvek >
Čmelíci, 4.9.2012
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s čmelíkama a slepičíma blechama?Budu ráda za všechny rady a tipy.Jen neeee, vypálit kurník
Cena vajec, 28.8.2012
Zdravím všechny, tak jaká je situace teď??Už někdo prodává vajíčko za 4kč? Pořád se mi nějak nechce zdražovat  
Jak donutit slepici, aby sedla, 8.8.2012
Hedvábničky nesmí zmoknout jen jako kuřátka.Dospělé se klidně v dešti prochází po dvorku a nevadí jim to.Jen tím, že nemají mastné peří, jsou potom jako,,zmoklé slepice''  Ale pokud je budete chovat na vystavování, zmoknout bych je... celý příspěvek >
Slabá skořápka, 8.8.2012
Zdravím, nejlepší je slepičkám hned dnes dopřát drcených skořápek.Drcené skořápky by měly dostávat každý den a problém bude vyřešen.Jinak jsou dobré vitamíny Nutri Mix.My dáváme k máčenému chlebu i směs N2,tam jsou taky vitamíny.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika