|
Příspěvky uživatele - 139.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice a cizí kuře, 10.5.2013 Zdravím, mám technickou otázku.Jak oddělíte v kurníku pletivem kuřátka?Copak kuřátka s kvočnou nechodí ven?Mít kuřátka je náročná zálezitost, že? Dřív se s tím ale tolik nepárali, kuřátka vychovala kvočna a žádné zavírání a oddělování nebylo. |  | Vejce bez skořápky, 10.5.2013 Dobrý den, dají se taková vajíčka použít? Nebo prostě automaticky vyhodit?? |  |
|  | Odčervování slepic, 29.4.2013 Chtěla bych se poradit, jak a čím odčervovat slepice. Je to vůbec nutné? A jak často? Děkuji za odpověď. Jandová |  | Je brojler bio-maso?, 29.4.2013 Zdravím všechny chovatele. :-) mám dotaz: je brojlerove kuře, když se krmí granulema, bio kvalita? Je to vůbec jiné, než koupené kuře z obchodu? Děkuji všem za názory. J. |  | Fotky kurníku a slepic, 28.2.2013 A na co tam je to pletivo? To je tam potřeba? J.
|  | Kuřátka na zimu, 12.10.2012 Zdravím všechny podzim je tady a nám a zasedla jedna slípka na vajíčka.Kdyby to byla normální nosnice, tak jí vajíčka sbírám a nechám jí sedět v prázdném hnízdě.Ale tohle je hedvábnička, takže tu kvokání, jak je známo, určitě jen tak... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 9.10.2012 prosím vás, byla byjste tak hodná a přidala pár fotek, jak se to udělá, aby byl pod bydlem tác na bobky?Mnohokrát děkuji |  | Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 9.10.2012 A jak to děláte v zimě? Nezamrzne vám tam voda?Můžete prosím přiložit pár fotek, jak to u vás v kurníku vypadá?Jak je velký? Je dřevěný, nebo zděný? A v jakých nádobách máte vodu a krmení? A co jim dáváte, jen pšenici do zásobníku, nebo granule?... celý příspěvek > |  | Kohout mi dělá starosti, 25.9.2012 To jsem ještě já... myslíte, že je vůbec šance přijít na to, co mu je a vyléčit ho?Nebo ho máme raději kuchnout dřív, než umře? |  | Kohout mi dělá starosti, 25.9.2012 Dobrý den, poradí někdo? Kohout mi už druhý den moc nežere a večer si dokonce ani nezalezl do kurníku.Jen tak posedává.Je mladý,9měsíců.Děkuji za odpovědi a tipy. |  |
|  | Čmelíci, 5.9.2012 Děkuji za tip, čmelíkostop si zitra jdu koupit.Ale děsí mě představa, že do toho kurníku budu muset vlézt, mezi ty čmelíky a než ho celý dukladně vymetu, budu pěkně poštípaná. A to je tedy něco, ty štípance.Desetkrát horší, než od... celý příspěvek > |  | Čmelíci, 4.9.2012 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s čmelíkama a slepičíma blechama?Budu ráda za všechny rady a tipy.Jen neeee, vypálit kurník |  | Cena vajec, 28.8.2012 Zdravím všechny, tak jaká je situace teď??Už někdo prodává vajíčko za 4kč? Pořád se mi nějak nechce zdražovat |  | Jak donutit slepici, aby sedla, 8.8.2012 Hedvábničky nesmí zmoknout jen jako kuřátka.Dospělé se klidně v dešti prochází po dvorku a nevadí jim to.Jen tím, že nemají mastné peří, jsou potom jako,,zmoklé slepice'' Ale pokud je budete chovat na vystavování, zmoknout bych je... celý příspěvek > |  | Slabá skořápka, 8.8.2012 Zdravím, nejlepší je slepičkám hned dnes dopřát drcených skořápek.Drcené skořápky by měly dostávat každý den a problém bude vyřešen.Jinak jsou dobré vitamíny Nutri Mix.My dáváme k máčenému chlebu i směs N2,tam jsou taky vitamíny. |  |
 |
|
|
|