|
Jak upravit kompost plný plevele, 17.8.2015 Ten kompost se vyrábí z odpadů z celé obce kam se hází vše možné a nemožné a já s toho mam vyrobit zeleninu ve velkém množství.Tak nevím jak si pomoci. |
 |
Jak upravit kompost plný plevele, 16.8.2015 Dobrý den, mám problém s hromadou zapleveleného kompostu který se alespoň dvakrát ročně přehrnuje.Jsem trochu vštší pěstitel, mám několik pařenišť a skleníků.Každým rokem je půda tak zaplevelená že neděláme nic jiného než že okopáváme i když by bylo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Králíčkům vinné listy, 9.7.2015 A to naší králíci vinnou révu baští jen se za nímy práší.Ale jen v malém množství. |
 |
Vedra a králíci, 9.7.2015 Já jsem tuto diskusi rozpoutal.Je fakt že čistota a čistá voda je to nejlepší co se dá ve vedrech dělat.Králíci v této době ani moc nežerou.
Naší králíci maji luxusu až dost.V zimě mají svou dřevěnou králíkárnu ve stodole, jsou tam většinou... celý příspěvek > |
 |
Vedra a králíci, 6.7.2015 Co dělat pro králíky v těchto vedrech.Dík |
 |
Hálčivec révový, 29.5.2015 Dá se hálčivci nějak předejít třeba hned po sklizni.mám ho na stolních vínech každým rokem. |
 |
Adoptuje kvočna cizí kuřata?, 23.5.2015 Kvočna vyseděla jen čtyři kuřata, můžu dokoupit další a přidat je ke slepici, príjme je? Rozdíl 14dní mezi nímy.Máte s tím skušenosti? |
 |
Na co je dobrý borax, 11.5.2015 Prosím o radu na co se používá na zahradě borax. |
 |
Plevel v mrkvi, petrželi a bramborách - postřik, 11.5.2015 Brambor máme asi 1,5 ha a řepy ve které je prosetá mrkev a hlavně mrkev krmná je asi 0.4 ha.To není na motyku.Ale stejně ji docela dost používáme. |
 |
Plevel v mrkvi, petrželi a bramborách - postřik, 9.5.2015 Prosím o radu čím postříkat plevele ve vzrostlé mrkvi, petrželi naoraných bramborách, řepě,gigantech...
Mám k dispozici Agil 100EC, galant super, targa super a sencor.Co bych měl v této... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Králičí kožky, 7.1.2015 Co se dějě s cenou králičích kožek? Ted v lednu cena 10-15kč. |
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 3.1.2015 Padesát roků jsem používal ruční mord ale ted mám asi rok jateční pistoli a mrzí mě že jsem si ji nepořídil daleko dříve. |
 |
Uskladnění hlávkového zelí, 4.10.2014 Dobrý večer, zbylo nám asi dvacet hlávek zelí po krouhání.Máte někdo zkušenost jak toto zelí uskladnit na delší dobu.Díky |
 |
Přesázení 10roků starých růží, 1.9.2014 Prosím o radu jak a kdy přesadit asi deset roků staré keřové růže.jak sestříhat jak větve tak kořeny. |
 |
Podzimní hnojivo na ovocné stromky, 28.8.2014 Prosím jaké hnojivo použít na mladé ovocné stromky jeden a dva roky staré.a pak i staré ovocné stromy. |
 |