|
Příspěvky uživatele - 225.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Průchodky do sudu, 24.4.2008 Diky za na namet s tim sikmym dnem, resil jsem jak vyrobit trychtyr, ale to me nenapadlo... pslany@seznam.cz
Ta trubka na telefonni vedeni vypada jako klasicka polyethylenova do zeme na vodu, je to mozne? |  | Vodní mor, 23.4.2008 jo privazal jsem je ke kaminku at mi naplavou sem a tam, ale uhynuly, tak nevim co bylo spatne... |  |
|  | Průchodky do sudu, 23.4.2008  Nevim jake jsou ty Vase, ale asi pouziju neco na tento zpusob
http://eshop.jezirka.info/
nebo
|  | Průchodky do sudu, 23.4.2008 Elektrikarske pruchodky jsem taky zvazoval, ale potrebuji prumer aspon 4cm aby mi tam vlezla trubka, lepe 5cm a nevim jestli tak velke nekde sezenu...
Edit: ted jsem volal kolegovi do elektroskladu a ten tvrdi, ze ty nejvetsi ma snad okolo 3cm za... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 23.4.2008  asi 7m3, ale chci kopat jeste vetsi-foliöve, tak uz pocitam i s tim
http://pslany.rajce.idnes.cz/Jezirko/ |  | Průchodky do sudu, 23.4.2008 Slapu kolem toho uz pres rok, zkopiruju prakticky profi filtraci, ale pouziju k tomu 200l sudy... (odstredivka, kartace, rohoze, kaldnes a v original filtr, ktery mam ted naplnim zeolitem) |  | Průchodky do sudu, 23.4.2008 Zdravim, budu vyrabet vetsi filtraci pro rybnicek s KOI sestavajici ze 4 ks 200l sudu, stavajici filtr nedostacuje. Resim pruchodky pro spojeni, potrebuji jich 12 ks a pri cene cca 190,- za kus to vychazi na 2300,- coz je docela palba, kde jsou jeste... celý příspěvek > |  | Jak správně pěstovat rostliny v jezírku, poraďte prosím, 16.4.2008 Zdravim, kde koupim vodni mor, shanel jsem, ale neuspesne, Zkousel jsem koupit nekolik rostlinek (bez korenu) v akvaristice, ale nezakorenily. U nas v okoli neni ani v zadnem potoce ci rybniku. |  | Koi kapři a rostliny, 8.4.2008  Zdravim, nepozoroval jsem, ze by mi koi likvidovali lekniny, akorat jsem kose zasypal strekem, aby mi je nevyryli. PS |  | Evian Fish, 25.3.2008 vypada to, ze uz nejdeou ani webstranky... |  |
|  | Co dělat s rybami v zimě?, 26.2.2008 Az bude mit voda cca 10-12C. |  | Cerpadlo a filter, 13.2.2008 Zdravim, po situ 200-300um uz delsi dobu patram, hotovy modul je neunosne drahy. Nemate nekdo tip kde ho sehnat (i jako nahradni dil). |  | Zelená řasa v rybníčku, 30.1.2008 ten ksylik v kybliku bude neco jako toto http://eshop.jezirka.info/katalog/rasy-uprava-vody-/pripravky-likvidaci--ras-15/tripond-peroxid--1-kg----20-50m3-vody--39/ |  | Dlouha rasa, 15.1.2008 Dobry den, prosim o radu jak bojovat s dlouhou rasou, v lete tam nebyla, ted v lednu mam steny a dno jezirka obrostle tak 10cm vrstvou. Co s tim. Dekuji |  | Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 29.3.2007 Hecht945 ma cca 1,5 roku, pouzivam ji celkem malo, mozna jsem s ni rezal, tak 25x, , nejdriv mi zacal utikat olej pres sroub pro nastaveni mazani, pak mi neustale vyskakoval pruzina na startovaci snure. Snad uz to bude v poradku, jinak jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|