|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Škodí kachny v okrasné zahradě?, 10.2.2018 Mám na to stejný názor jako pan Stanislaw. Bohužel neporadím, kachny jsem nikdy nechovala, nevím přesně, jestli by i kytky uždibovaly či ne. Mám jezero, kachny bych měla ráda, lítají k nám taky celkem často, ale pes je na pokoji nenechá. Ty naštěstí... celý příspěvek > | | Půda pro záhon borovice a vřesu, 9.2.2018 Záleží, jakovou máte tu původní hlínu. Pokud není moc s vápnem, stačí přimíchat hodně rašeliny a kopaného písku. Pokud vápenou, budete muset vyměnit všechnu. | |
| | Zvadly bramborik - moc chladno?, 9.2.2018 Aha, takže ono se to dá vysvětlit i takhle - vědecky Díky | | Zvadly bramborik - moc chladno?, 9.2.2018 Ne, že bych s váma nesouhlasila obaly na květináče jsou jen na parádu a na 100% zahubení kytek, ale sama je samozřejmě používám a tudíž kytky pravidelně obměňuju Jen k tomu zalévání. Moje máma měla doma kytek desítky, možná přes sto(už kvůli... celý příspěvek > | | Už vám leze podzimní česnek?, 31.1.2018 Petře(z Bratislavy) možná se mýlím, ale přijde mi, že ho sázíte hodně plytko(málo hluboko do země) | | Už vám leze podzimní česnek?, 31.1.2018 Já jsem ráda | | Už vám leze podzimní česnek?, 30.1.2018 Sázený pár dnů před svátky - zatím nic. | | Magnolie Genie, 28.1.2018 Nejsem žádný odborník, ale přijde mi, že to není žádná nemoc, ale všechno je to fyziologické, jsou to reakce na různá traumata: vylomená větev, ať už špatným střihem, nebo možná větrem(a neošetřená) možná i nějaký mrazík na mladý stromek... Je to... celý příspěvek > | | Kvalitní krmivo, 21.1.2018 Ještě doplním, že na opravdových superprémiových granulích je specifikováno(jak se píše nade mnou) o jaké maso se jedná, tedy čerstvé, sušené, moučka..A pokud jste si hodnocení rádce dočetla do konce, tak jsou tam složky, které se do prémiových krmiv... celý příspěvek > | | S.O.S. pro palmy, 11.1.2018 Na červce se tuším prodávají takové ty tyčinky, co se zapíchají do květimáče. Pravda, chemie to je, ale nestříkáte si to po bytě. Jestli a jak dobře to zabírá, vyzkoušeno nemám. Hlavně tak moc nezalévejte, je to horší, než nechat vyschnout. | |
| | 2měsíční štěně rovnou ven do boudy?, 5.1.2018 Já naopak nejsem zastáncem psů v baráku(bytě) a nejhorší pro psy je to braní na noc domů. Ještě tak do nějakého nevytápěného přízemí(dílny) ale do teplého baráku ne. Pes se blbě nasrstí, pokud správně, je mu v baráku pak horko. Samozřejmě bych ven na... celý příspěvek > | | Už vám leze podzimní česnek?, 5.1.2018 Tady na Horňácku a nám, co jsme česnek sázeli týden před svátkama česnek ani nepučí. Měla jsem dnes ráno vyhrabaný jeden stroužek, ten měl hezké kořínky puštěné, ale ani náznak zeleného | | Pes s citlivým zažíváním - strava, 23.12.2017 Šmarjá, teď to teprve po sobě čtu a mám to jak hotentot a samá hrubka! Muž mi hučel za ušima, že máme jít motat ven světýlka na chvojku a už bude tma, tak jsem to po sobě nekontrolovala, k tomu vynechává klávesnice... Omlouvám se, Konvalinka | | Pes s citlivým zažíváním - strava, 23.12.2017 Tak to s váma samozřejmě souhlasím. Bohužel šlechtěním jsme psům niak nepolepšili, právě naopak. Náš skorošpic se také dožil 17let a nikdy mu nic nebylo. Chodil jen na očkování. Krmený byl stejně. Po vánocích se mu schrnulo všechno zbylé cukroví,... celý příspěvek > | | Pes s citlivým zažíváním - strava, 23.12.2017 Trochu to rozeberte, moc jsem to nepochopila. Proč by mělo záležet na tom, co je to za psa? Všichni mají předka vlka a jsou to šelmy psovité. Tedy i strava by měla být u všech stejná. Když je to čivava, nebudu ji přežírat a budu dávat maso s kostí,... celý příspěvek > | |
|
|
|
|