|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Identifikace keře, 21.5.2018 Je to klokoč, klokoč zpeřený. Mám ho doma
| | Jak se jmenuje oranžová rostlina na obrázku?, 20.5.2018 Je to kuklík Dokonce vlevo dole čouhá kousek listu. A mě taky zrovna kvete, ač už je na třetím stanovišti a nedaří se mu a nedaří | |
| | Tvrdá pažitka, 18.5.2018 Já se setkala jen s tím, že tvrdá jsou stébla s květy. Ostatní kolem ne. | | Střídání rakytníku a aronie, 18.5.2018 Přesně jak psaly holky: každý druh má jiný habitus, rakytník by aronii utlačoval. Rakytníky udržujem na stromky a jezdíme kolem sekačkou, aby jsme zamezili všem těm výběžkům kolem. | | Uz nekde uzraly tresne?, 17.5.2018 Letos nám poprvé od výsadby(cca 12let!) zaplodila nějaká velmi raná třešeň(musela bych dlouho hledat v záznamech, co je to za odrůdu a nevím, zda-li vůbec najdu) Dneska už jsou tmavé, některé hnijou na stromě. Mám v plánu obrat a udělat alespoň... celý příspěvek > | | Nepozna niekto tuto trvalku?, 15.5.2018 A budete muset hodně zalévat... | | Letošní venkovní sázení rajčat a paprik, 14.5.2018 I když i letos bylo všechno jinak než obvykle, vysázet rajčata ven před zmrzlýma jsem si fakt netroufnula. Jak už někdo psal: pořád byly vichry, pak 27.4 byl ráno jen stupeň nad nulou, 6,7, a 8.5 - byly 4, 3, 4st. Pak zase hrozná vedra. V sobotu... celý příspěvek > | | Ako odplašiť lastovičky (vlašťovky)?, 13.5.2018 Když jsme se do nového domu nastěhovali, vlaštovičky z blízkých stájí objevily jezero a pravidelně trénovali s dětičkama let přes moře. Bylo to úžasné, jak od Hitchcoca, bylo jich kolem 40ks a vůbec jim nevadilo, že sedíme na molu a lítají metr od... celý příspěvek > | | Špičák ořešáku přestal růst, 13.5.2018 Ořešák Mars jsme zasadili někdy před 10lety, ne jako špičák, ale už stromek. Trvalo x let, než vůbec měl nějaký přírůstek, prakticky stagnoval. letos jsme si s mužem říkali, že už je to vcelku pěkný stromek a mohl by i konečně zarodit. Vloni květy... celý příspěvek > | | Japonská azalka, 13.5.2018 Pokud seženete odleželý slamnatý hnůj, nastelte první hnojem, pak už třeba kůrou(ta už být nemusí, spíš kvůli estetice) Já mám k dispozici hnůj koňský, tak azalky a rododenrony stelu ním. Jinak bych na ně rozhodila hnůj granulovaný, nebo tu rohovinu... celý příspěvek > | |
| | Napadený Buxus, 11.5.2018 Tak já si myslím, že wapka je v zahradě menší problém, než všechna ta chemie, co se bez ní bohužel někdy neobejdemJen bych se bála, že z toho buxusu s housenkama omelu i ten zbytek listí(ale nemám s wapkou žádnou zkušenost) ještě dotaz, neb maje... celý příspěvek > | | Určení stromu, 8.5.2018 Ano, taky si myslím, že je to trnovník, mám je dva vedle sebe(jen nemůžu nějak najít fotku) | | Napadený Buxus, 8.5.2018 Tak já bych to postříkala normálně na savé-žravé, třeba mospilan? | | Jak odstranit extrémní zápach v bytě po psech, 6.5.2018 Držím palce, ať se té bourací katastrofě vyhnete | | Co to je?, 4.5.2018 Je to jeden z vyšších rozchodníků kvetoucích na podzim(sedum telephium) Patří k tomu ta suchá plochá květenství, co tam kolem vykukují. Jestli je to váš truhlík, tak ty ustříhněte opatrně někde vespod(ať nevylomíte právě ty nové výhonky) a celý... celý příspěvek > | |
|
|
|
|