Příspěvky uživatele - 191.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov pstruhov, 21.6.2019
skôr by som pozeral na teploty v nadrži, nie v skleniku... keby tam dal ventilatore + automaticky spinač na vysoku teplotu, teleso alebo jak sa to vola z mrazničky tak by to trochu teplotu stahlo... finančne by to išlo trochu vyšie... v... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 20.6.2019
prípadne chovám nejaké špecialne mimozemské hybridy :D 
Chov pstruhov, 20.6.2019
taky mi to príde divné, od 4 mg / l mám krížik, od 1 mg / l iba vykričník ale merám to tak jak to je psané na obale produktu + YT návod :D ak by to bolo špatné namerané tak by pri 0,5 mg / Liter bola realne ešte menšia hodnota NO2, to by bolo ešte... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 19.6.2019
nie sú... ked boli ešte malé, boli v akvarku nakoľko som kopal väčšie jazero, tam som mal NO2 kolem 4 mg / L (pre istotu som menil vodu 3x denne)... v jazere mám už iba 0,2 - 0,5 mg / L, jak sa filtrácia ešte viac zabehne bude menej... ja je moc... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 16.6.2019
jak silný okysličovač máte? na koľko pstruhú? jak sú velci? abych orientačne vedel, nikde to nikto nepíše jak silný okysličovač treba na napr 100 ks 5 cm - 45 cm..
Chov pstruhov, 16.6.2019
máte prístroj na meranie kyslíka? plávu v prúde alebo jak to, že májú malo kyslíka? 
Chov pstruhov, 12.6.2019
teploty za posledné dva dni nepresiahly 23-24 stupňov... nadekryte mám všetko (viac 2/3 okrem plytkej zony a filtrácie), také som tam dal 1x2metrový polystiren ktorý som našiel doma... rybky žijú aj bez čerpadla iba na okysličovači, ktoré nie je... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 11.6.2019
jo ja vím, mám digitalny teplomer možem merať vodu aj v hlbke, ked čerpadlo bere vodu z najhlbšieho miesta voda sa premieša, ve filtracii ešte ohreje... jak sa hovorí ked sa niečo sere tak poradne... ešte mi prestalo fungovať čerpadlo po 6-8... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 10.6.2019
dneska som dopúštal od obeda až do večera studenú vodu, voda sa neochladila ani o stupeň, celkovo teplota vyskočila až na 25 stupňov, toľko nemám ani v bazéne :D, myslím že ta hrubá geotextilia+ gumená folia drží tu vodu pekne teplu... natahol som... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 10.6.2019
jaké mate skusenosti je lepšie naderkryť jazero 2 metri nad zemou alebo tesne nad vodou?
Chov pstruhov, 10.6.2019
to sa vám tade vracia voda s5 do bazenu?
Chov pstruhov, 10.6.2019
problém je že už kolem 12:00 h mám teploty 22 stpňov to je jazero až do 3 hodiny v chladku, ked tam napustim studenú 13 stupňovú vodu. som rad ak sa ochladí o 1 stupeň nenapadá vás jak natahnuť tienaciu foliu nad jazero? nejakú predstavu sice... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 10.6.2019
už som to asi pochopil, čerpadlo potrebuje 230 V, to samotná autobateria nedáva
Chov pstruhov, 8.6.2019
to ja nevím, nie som eletrikár, nič podobné som neštudoval...  preto sa pýtam vás, vy sa v tom rozumíte... bez záložného zdroja alebo násobiča (tušim sa to tak vola nwm :D) to nebude fungovať, ak by som čerpadelko 12 W pripojil na napr... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 8.6.2019
ked napojím 12 W čerpadlo na 12 W bateriu bude fungovať aj bez záložného zdroja? 
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika