Příspěvky uživatele - 79.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojový ibišek, 12.4.2016
ibišky jsou obrovští bojovníci, 8 měsíců jsem měl ve sklenici s vodou tak 8 cm kousek s jedním lístečkem, ne a ne zakořenit... dneska je to 1,5 metru velký krasavec kdysi jsem je nemusel dnes se před nimi skláním
Choroba jahodníku, 20.8.2009 Obsahuje fotku
Měla jsem na balkoně v truhlících jahodník dvou odrůd (stáleplodící a tzv. popínavý Mont Everest). Ten pnoucí se měl čile k světu, šlahouny jsem vyvazovala na tyče a už kvetly nové rostliny. Po první pěkné sklizni (z deseti rostlin 95 plodů) začaly... celý příspěvek >
Název stromu hledám, 20.8.2009
Takové lusky má katalpa trubačovitá, strom má velké srdčité listy a na jaře krásně bíle kvete. Laj.
Malé černé mušky, 15.7.2009
Okolo pokojových rostlin mi v hojném množství létají takové malinké černé mušky (nebo jak to nazvat), mám pocit, že se líhnou v půdě. Jsou tak dva mm dlouhé. Nevíte, jak se jmenují a co s nimi? Děkuji. Andík
Lze aloi uříznout "v kmenu" a zasadit?, 28.4.2009
Dobrý den, mám velice rozměrnou aloi, která ale roste hodně nakřivo (musí být podepřena, jinak by se zlomila -- "kmen" je ve tvaru písmene c). Lze provést zamlazení tak, že by se aloe uřízla v polovině "kmene", dolní část by se... celý příspěvek >
Buxus, 8.4.2009
Máte někdo zkušenosti s pěstováním buxusu? Dík.
Kokosová palma, 8.4.2009
Díky za odpověď... Andrea K.
Kokosová palma, 7.4.2009
Prosba - měli jsme kokosovou palmu. Zahynula nám - přelili jsme jí. Zůstal nám tedy jen kokos v květníku. Chci se zeptat, zda z tohoto kokosu může ještě vyrůst nová palma, nebo je definitivně zničen. Pokud to jde - jak postupovat? Díky za případné... celý příspěvek >
živý plot - vzdálenost od sousedova plotu, 25.6.2008
Pokud bude živý plot do výšky 1,8m, tak je to o.k.. Je to povolená výška zděného oplocení.ahoj golem
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika