|
Příspěvky uživatele - 88.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dotazy na chov ryb, 16.10.2016 Líni nevadí, piše se o tom na diskuzi (chov pstruhov) |  | Chov ryb doma, 2.6.2016  Dobrý den, s dovolenim se vám vložim do diskuze se svou troškou do mlyna.Já mám jezirko asi 120-150m3.A čerpadlo žádné nemám, jen rostliny a vzduchování.Stinicí plachtu a pstruzi jsou v pohodě.Hloubka 2.2m dal to nešlo.Jezirko je bez přitoku a... celý příspěvek > |  |
|  | Proč nám uhynuli Jeseni?, 12.5.2016 Dobrý den.Obyčejný molitan z matrace jsem použival stejně jak vy a bez problému.jen se častěji zanášel. |  | Chov pstruhov, 25.11.2015 Ahoj, tu hloubku ti schvaluju já mám 2,20m a kdy bych mohl šel bych ještě hlouběji.V letě se to pak méně prohřívá a to je dost duležité jestli chceš chovat pstruhy.Líni jedli pstuhové granule co pstruzi nesnědli.Já mám jezirka dvě na malém mám taky... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 24.11.2015 Mám jezirko(folie) cca120-150m3.Jezirko je bez filtrace, asi dvě třetiny mám zarostlé rostlinami.V letě kdy rostliny fungují tak voda čistá viditelnost 1-1,5m.Horší je to z nástupem podzimu rostliny jdou do vegetačního klidu a voda začíná zelenat.Na... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 23.11.2015 Ahoj, měl jsem lina a duháky 2roky spolu a problém nebyl.Líni aspoň dojidali zbylé granule ze dna.Já duháky na zimu ale vyberu a sním takže přes zimu nekrmím, to by mohl být problém pro líny. |  |
 |
|
|
|