|
Příspěvky uživatele - 168.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chov pstruhov, 22.5.2009 To je pravda, neplánuji velkochov :-) zkusil bych to první rok s deseti až dvaceti kousky a pak se uvidí. |  | Chov pstruhov, 19.5.2009  Ano chtěl bych zkusit duháče.Jezírko plánuji mít v místě, kde svítí jen asi pět hodin denně. v záloze mám vzduchovadlo 5w. nemusím řešit nedostatek místa, tak bych asi tu kořenovku zřídil hned při realizaci jezírka.výhoda by byla, že by stačilo... celý příspěvek > |  |
|  | Chov pstruhov, 18.5.2009 Koukám, že mě čeká pořádný kus práce:-) řeknu Vám, vyznat se ve všech těch foliích, čerpadlech,filtrech, čističkách,uv lampách... alespon částečnou představu už ale mám: jezírko 2x4x1.2 m kolem dokola mělčí část (asi 20cm) s... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 12.5.2009 Moc díky za cenné rady.Trochu váhám nad tím savem.ten opravdu likviduje různé plísně a nežádoucí rostliny, ale nepopálí to ryby? U nás na rybníku vysipali skalici a s rybama to nedopadlo zrovna dobře.Ale je pravda, že mezi savem a skalicí jsou... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 6.5.2009 Dobrý den, také bych se rád díval na prohánějící se pstruhy na zahradě.:-) problém je s přítokem-mám pouze vodu z okapů plus kopaná studna, kde mám odběr vody omezen.tím pádem bych to musel řešit nakým elektronickým vzduchovadlem případně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|