|
Příspěvky uživatele - 22.158
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký podklad pod kameny?, 14.11.2009 pod kameny mam mnoho let pouze tu fólii, je zbytečné tam něco dávat |  | Proti zamrzání jezírka, 30.10.2009 ještě se vrátím k těm rybičkám, na zahradě se mi objevili dva ledňáčci a mám po problému s malými rybičkami, trochu to člověka mrzí, když vidí jak sedí s rybkou v zobáku, na druhou stranu kdo má ledňáčky na zahradě stejně se letos rybičky... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vylovit karasy, 18.10.2009 kdepák, ta síť na stromy není taková jak píšete, je taková jako pletená není to jen jedno ostré vlákno, sedět s čeřenem od konce léta do vánoc bych teda nechtěl a ten výlov jsem dělal asi třikrát a ani jedna ryba neuhynula ;-)
myslíte že čeřen se... celý příspěvek > |  | Zazimování jezírkových rostlin, 14.10.2009 hyacint je tokozelka |  | Zazimování jezírkových rostlin, 13.10.2009 jaké myslíte? pokud tokozelku tak mě se to nikdy nepodařilo |  | Zazimování jezírkových rostlin, 12.10.2009 listy leknínu ostříhat, přes zimu stejně odumřou, zůstanou jen takové krátké lístečky kolem kořenu |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 4.10.2009 no ja bych věřil spíš farře
letos jsem překopával část jezírka a fatru několik let starou jsem v asi třetině částěčně vypuštěného jezírka nadzvedl podsypal, položil zpět a funguje dál, pěkně si zase sedla
v odkalovacím malém jezírku mám tu co máte... celý příspěvek > |  | Leknín v zimě, 30.9.2009 pokud jsem dobře rozuměl chcete tahat leknín domů do sklepa, nemáte sklep na té Šumavě? pokud ano a je tam nějaký st. na nulou nechte ho tam |  | Doporučená hloubka, 24.9.2009 hloubka vliv urcite má, v létě se voda tolik neprohreje, v zime tolik neprochladne
ja bych doporucil kopnout aspon do 1,5m, radsi kopat ted i kdyz se Vam nechce :-) nez to pak cele predelavat, ja naopak cast jezirka podsypaval po nekolika letech :-)... celý příspěvek > |  | Který filtr je lepší?, 24.9.2009 u me je to zkouseni od kupovanych nedostatecne velkych filtru po samodomo ruzne vyvojove :-))
nejlepe se vsak osvedcil potuček hoooodne osazeny rostlinami, hodne rostlin v pobreznich vodach, skymer místo cerpani vody z hloubky do filtrace,... celý příspěvek > |  |
|  | Který filtr je lepší?, 22.9.2009 bych polemizoval s názorem, že jezírko bude první dva tři roky čisté s jakýmkoliv filtrem, já mohu říct, že jezírko mám nejčistší po zhruba 8mi letech, první dva roky to bylo největší trápení
jo a ten pán co psal někde o bakteriích od ostravské... celý příspěvek > |  | Jak vyčistit jezírko od řasy, 22.9.2009 ta,,mastná oka,, jsou ze zahnívajících rostlin, viděl jsem to mnohokrát
orobinec bych nelikvidoval, to on Vám čistí vodu určitě |  | Jak vylovit karasy, 22.9.2009 no v mých 33m3 by podběrák jaksi nebyl to nejlepší rešení :-)) i když jsem měl v jezírku jednou jen asi 30cm vody byl to úkol nadlidský a ryby doslova běhaly po stěnách jezírka :-) a čeřen samo znám, ale ten platí jen na nevím jak to říct hloupé... celý příspěvek > |  | Jezírko, 1.9.2009 v denním tisku jsem nedávno viděl časopis Zahrada a jeho přílohu Vodní zahrada, celé je to o jezírkách
já si kdysi radši pořídil pár knih a časopisů, dnes je toho plný internet, nemá cenu to tu vše vypisovat, stačí napsat do googlu nějaký slovíčka a... celý příspěvek > |  | Jak vylovit karasy, 1.9.2009 už jsem to tu někde psal, kupte si síťku co se dává na stromy proti ptákům, je zelená, je taková elastická a v dostatečně velkých rozměrech, natáhněte nad částí jezírka, protože je lehká je třeba ji zatížit třeba nějakými kamínky až klesne dolů... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|