|
Kdo krade vejce, 4.7.2009 Nám pomohli rozvěšené hřebíkem propíchané igelitové sáčky naplněné vlasy. |
 |
Kolena bez chlupů, 10.6.2009 Dobrý den. Máme Českého Fouska hrubosrstého a má na předních nohách kolena bez chlupů o průměru cca 3 cm. Kůže je potvrdlá až strupatá. Myslíme si, že je to oležené z boudy. Ob dva dny mu to mažu indulonou, aby mu kůže malinko poměkla a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pohlaví u andulky, 10.6.2009 Dobrý den. Dostala jsem andulku a chtěla bych zjistit její pohlaví. Jak to poznám. Děkuji. |
 |
Husqvarna 36, 5.4.2009 Ted na jare jsem vylezl z poza pece :D a rozebral vyse uvedenou motorovou pilu, a problem je v zadrenem motoru. Doslo k tomu tak ze se rozpadla klec v lozisku ktere drzi klikovou hridel. A zbytky klece nadelaly peknou paseku. Lozisko jsem vyndal a... celý příspěvek > |
 |
Náhrada filtru, 1.3.2009 Dobrý den,
chci se zeptat jestli někdo neví zda se nedá sehnat olejový filtr na zahradní traktor Castel Garden 200 (mountfield), v pátek jsem ho kupoval stojí 450 kč u mountfieldu což si myslím je docela dost. Nemáte někdo zkušenost jestli tam... celý příspěvek > |
 |
HQ 357xp nebo 359, 11.1.2009 Prosím o radu jdu koupit pilu pro práci v lese jedná se o těžbu a probírku stromy max. 50 cm pro který z těchto dvou typů se rozhodnout - HQ 357 xp nebo HQ359 děkuji |
 |
Jaké rostliny na keramiku nebo dřevo?, 1.1.2009 Dobrý den, chtěl bych si pořídit nějaké rostliny na keramiku do pokoje, takové, co se nezalévají, ale jenom rosí. Netuším jaké druhy se používají nebo jak se tyto rostliny jmenují. Díky za radu. Honza |
 |
Husqvarna 36, 25.11.2008 Všechny drobné udržbářské úkony jsem proved a po této stránce je vše v pořádku. Nejsem profesionál pilu používám par dní do roka na přípravu palivového dřeva. Pila má po GO a od te doby odpracováno cca 10 hodin provozu. Go dělali v servisu pilu mě... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 36, 24.11.2008 Vlastním starší motorovou pilu Husqvarna 36, přestala fungovat a závada se projevuje takto. Při startování bez sytiče má občas jakousi snahu zapálit směs do chodu ji to však neuvede, se sytičem je absolutne mrtvá. Zkoušel jsem svíčku jiskru háže a... celý příspěvek > |
 |
Grilování na kameni, 18.7.2008 Pěkný ale zatápět bych po tím nechtěl. |
 |
|
 |