|
Příspěvky uživatele - 213.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Včely vylézající ze země, 13.5.2010 Díky za odpověď. Se včelami nemám žádné skušenosti, nevím jak se která může chovat, zda jsou agrasivní či podobně. Opravdu mi stačila jen informace, jak je uvedeno výše, že jde o včely samotářské a není třeba se jich obávat. Nebudu tedy v takovém... celý příspěvek > |  | Včely vylézající ze země, 12.5.2010 Jak se říká, dobrá rada nad zlato... a nezapomeňte oznámit všem alergikům, že nesmí chodit ven, jinak jim tam hrozí nebezpečí...
Prosím další reagující pouze o solidní informace. Díky Gábina |  |
|  | Včely vylézající ze země, 11.5.2010 Dobrý den,
včera jsme sekli na zahrádce trávu a po jejím odklizení narazili na malinkaté dírky (je jich celkem dost), do kterých vlétají včelky plné pylu. Můžete mi, prosím, poradit, co s nimi? Mám malého syna, který si na zahrádce hrává a narada... celý příspěvek > |  |
|
|
|