|
Pořízení kozy, 25.2.2011 koza je mlsoun mlsný jednu mame doma a je to ta mjemlsnejší jakou znam ;))) pokud kozu nepřipustite a neodrodíte mleko mít nebude... pokud ji nedostanete tedy rozdojenou ;)) jinak se musi dojit každy den dvakrat.. seno taky nežere každé jakile ji... celý příspěvek > |
 |
Jahody - jak na to, 25.2.2011 každy nema možnost okopavat ;) ale textilie je řešení.. |
 |
|
 |
Poradí někdo co je to za rostlinu/plevel?, 24.2.2011 samozřejme taky děkuji ;) |
 |
Poradí někdo co je to za rostlinu/plevel?, 24.2.2011 jsem si myslel že to bude neco pryšcovitého... a je fakt že krtci tam nejsou ;)) |
 |
Poradí někdo co je to za rostlinu/plevel?, 24.2.2011 no tak to same vyrostlo i nam nejspíš od ptáku a bylo to vysoke tak 1 m a docela husté... taky bych rad vedel co to je ;)) po ulomeni vytéká mléko.. |
 |
Namrzla sadba brambor, 24.2.2011 Nikdy jsem o tom nepřemýšlel, ale jak moc ovlivni namrzla sadba výnos? Jestli vůbec.. |
 |
Zmlazení višně, 24.2.2011 no tehda jsem ješte nevedel že budu psát na zahradu.cz ;))) jinak ona už začala i prosychat jak to bylo huste... musím to nafotit trochu lépe aby to tak nezanikalo ty nove vetve pak by se dalo diskutovat jak ji přikrášlit ;) |
 |
Jahody - jak na to, 23.2.2011 no ja bych igelitovou nedával obzvlášt tam kde je težšší puda.. mame jahody furu let na černe netkanea v pohode |
 |
Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Tak už Vám funguje paypal? super ;) tu green zebru jse mletos chtel taky ale necham to na příští rok..i tak mam 16 druhu rajskych.. ;)) |
 |
Ohryzená broskyňa, 21.2.2011 no ja se o to pokusil mel jsem jen pulku ohlodanou ale nepovedlo se.. ano je to šlechetne, ale už je jednou v indispozici a budete čelit spuste problemu od klejotoku prosychání apod.. |
 |
|
 |
Ohryzená broskyňa, 21.2.2011 pokud je ohryzana dokola doporučuji koupit novou - do léta uschne at to obalite čim chcete.. |
 |
Předpestováni salátu, 18.2.2011 prave že mam nevytapeny a snad jakmile přestane mrznout - snad do pulky března to tam hodim... ale je to vytáhlé jak paragraf... |
 |
Předpestováni salátu, 18.2.2011 předpestovávam salat doma nic složitého, ale jak zabránit tomu aby se me nevytahoval... nemam chladnejší místnost.. jak to řešíte vy? v tomto období? |
 |
Papriky na rok 2011, 17.2.2011 Má nekdo zkušenosti s paprikou Theos F1? |
 |
Odstranění betonu ze dvora, 17.2.2011 a co bagr s hydraulickym nastavcem na zbiječku... |
 |