Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pořízení kozy, 25.2.2011
koza je mlsoun mlsný jednu mame doma a je to ta mjemlsnejší jakou znam ;))) pokud kozu nepřipustite a neodrodíte mleko mít nebude... pokud ji nedostanete tedy rozdojenou ;)) jinak se musi dojit každy den dvakrat.. seno taky nežere každé jakile ji... celý příspěvek >
Jahody - jak na to, 25.2.2011
každy nema možnost okopavat ;) ale textilie je řešení..
Poradí někdo co je to za rostlinu/plevel?, 24.2.2011
samozřejme taky děkuji ;)
jsem si myslel že to bude neco pryšcovitého... a je fakt že krtci tam nejsou ;))
no tak to same vyrostlo i nam nejspíš od ptáku a bylo to vysoke tak 1 m a docela husté... taky bych rad vedel co to je ;)) po ulomeni vytéká mléko..
Namrzla sadba brambor, 24.2.2011
Nikdy jsem o tom nepřemýšlel, ale jak moc ovlivni namrzla sadba výnos? Jestli vůbec..
Zmlazení višně, 24.2.2011
no tehda jsem ješte nevedel že budu psát na zahradu.cz ;))) jinak ona už začala i prosychat jak to bylo huste... musím to nafotit trochu lépe aby to tak nezanikalo ty nove vetve pak by se dalo diskutovat jak ji přikrášlit ;)
Jahody - jak na to, 23.2.2011
no ja bych igelitovou nedával obzvlášt tam kde je težšší puda.. mame jahody furu let na černe netkanea v pohode
Semena ze zahraničí, 21.2.2011
Tak už Vám funguje paypal? super ;) tu green zebru jse mletos chtel taky ale necham to na příští rok..i tak mam 16 druhu rajskych.. ;))
Ohryzená broskyňa, 21.2.2011
no ja se o to pokusil mel jsem jen pulku ohlodanou ale nepovedlo se.. ano je to šlechetne, ale už je jednou v indispozici a budete čelit spuste problemu od klejotoku prosychání apod..
Ohryzená broskyňa, 21.2.2011
pokud je ohryzana dokola doporučuji koupit novou - do léta uschne at to obalite čim chcete..
Předpestováni salátu, 18.2.2011
prave že mam nevytapeny a snad jakmile přestane mrznout - snad do pulky března to tam hodim... ale je to vytáhlé jak paragraf...
Předpestováni salátu, 18.2.2011
předpestovávam salat doma nic složitého, ale jak zabránit tomu aby se me nevytahoval... nemam chladnejší místnost.. jak to řešíte vy? v tomto období?
Papriky na rok 2011, 17.2.2011
Má nekdo zkušenosti s paprikou Theos F1?
Odstranění betonu ze dvora, 17.2.2011
a co bagr s hydraulickym nastavcem na zbiječku...
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika