|
Příspěvky uživatele - 32.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.3.2016 Děkuji.
Možná by tento způsob byl pro nás řešení, ještě to natrénovat na neživých.
Mám ještě k tomu jednu otázku. Funguje to takhle u všech velikostí/váh králíků? |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 13.3.2016 Děkuji za podrobný popis.
Neumím si to v praxi příliš představit, tedy myslím tím to, zda bych to tímto způsobem zvládla, ale rozhodně, pokud to má člověk "v ruce", mi tahle metoda připadá asi nejrychlejší a nejhumánnější. |  |
|  | Nelze připustit, 11.3.2016 Zjednodušeně, světlé pohlavní orgány = není říje.
V období říje/tužeb se pohlavní orgány více prokrvují, to znamená, že jsou červenější a ev. i mírně nateklé. |  | Nelze připustit, 7.3.2016 Nevím, co je u Vás příčinou. Naši samci s úspěšným skákáním nemají problémy (se samicemi jiných chovatelů), nechávám je tak cca čtvrt hodiny spolu, víc není třeba.
Ovšem s jedním králíkem-samcem to nefunguje. Je úplně jedno jestli je samice... celý příspěvek > |  | Mladí přišli o srst, 24.2.2016 Od mého posledního příspěvku jsem už s "holým" králíkem zkušenost udělala. I když nejspíš příčin může být více, u téhle chuděry to byl podle všeho stres, podvýživa a ušní svrab.
Dostala jsem na obskočení samici od jiného chovatele, kvůli... celý příspěvek > |  | Chov kuřat, 23.2.2016 Nemělo by to být, zvlášť pokud byste chtěla posílat svá kuřátka dál. Dobří a nepříbuzní rodiče jsou základem dobrého a kvalitního chovu. |  | PH metr - jaký, 28.8.2014 Většina kompletních topných kabelů má na topné části napojený kus kabelu, který netopí. Místo spoje bývá označeno barevně a doporučuje se ho mít nad hladinou (i když je spoj zcela vodotěsný - na izolaci obvykle nepoznáte, že je v tom místě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|