|
Příspěvky uživatele - 168.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zprovoznění čepadla Al-ko Jet 601, 18.10.2010 Sací hadice by neměla být měkká, jinak se zploští a tím se zavře a na sací hadici je dobré dát koš, jinak Vám voda vyteče a nenasaje se |  | Sulfacox T kojící králice, 9.10.2010 A ne dny |  |
|  | Podestýlka, 3.10.2010 Nevím, ale já používám hobliny a piliny na podestýlku více jak 10 let a že by to neprospívalo půdě? Hobliny jsou nasáklé močí a pak když jsou v kompostu (ten mám odložený přez rok) tak ani nevím, že tam byly.Ono možná taky záleží jakou máte půdu. |  | Motor Tecumseh, 1.10.2010 Pokud Vám motor startéru točí a pastorek je přitažen.tak musíte rozdělat pastorek.Je tam spojka a ta může prokluzovat.Pokud je to jak u auta, jsou tam jehly, které mohou být smetené. |  | Podestýlka, 27.9.2010 A proč ne na zahradu? |  | Odtok moci, 24.9.2010 Při výrobě nové králíkárny jsem si udělal místo podlahy, takovou vanu z plechu a vylepil jsem ji IPOU.Při čištění vanu vydělám, odnesu a vysypu na kompost.Pak ji vypláchnu proudem vody a dám na zpět.Vysypu hoblinamy (pilinamy).Sice je to těžší (na... celý příspěvek > |  | Králikárna - stavba, 19.9.2010 Prohlédněte si článek Stavíme králíkárnu. |  | V létě se neudí?, 29.6.2010 Udí se i vlétě, ale maso, které máte naložené, do uzení Vám nesmí projít teplem nebo se nějak ohřát.Zpracovávat se musí (pokud můžete) při stejné teplotě, jak bylo naloženo,to je chladné |  | Čím je vhodné sekat vysokou trávu?, 17.6.2010 Ono, když je to u řadových domků a zahrádky jsou jedna vedle druhé a pak to kvete a semena vám zaplevelí Vaši zahradu, tak jem zvědav jak budete reagovat Vy.A pokud se nepletu, tak s tím počítá i zákon (a zákon.........) |  | Čím je vhodné sekat vysokou trávu?, 16.6.2010 Přesně tak.Teď, v pravé poledne, mi to začal dělat soused s motorovkou(taky těch 200 m2).Od zimy si toho nevšímal, vysemenilo se to do všech zahrad |  |
|  | Kurník - izolace?, 4.5.2010 Já měl na mysli, že jedou a nemají ani chvíli oddych ve snášení. Jinak |  | Kurník - izolace?, 4.5.2010 Chudáci slepice. Ty si užijí. |  | Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 28.4.2010 Ještě bych měl takový návrh.Zkusit zařadit před čerpadlo (vodárnu),,škrtící ventil,, který Vám bude propouštět jen potřebné množství vody a tím Vám nebude kolísat tlak.Čerpadlo nebude mít takovou zátěž, ale mohou vznikat bublinky, ale to se dá taky... celý příspěvek > |  | Podpěra pro fazole, 14.4.2010 Já jsem si v tu chvíli nemohl vzpomenout na,,kari,, síť.Mám z ní udělané dvě stěny, jednu pro pnoucí růže, které mi oddělují kompostový prostor a druhou, která mi kryje zeď.A když se to natře vhodnou barvou, tak ani nevíte, že je tam. |  | Podpěra pro fazole, 13.4.2010 A co použít,,betonářskou síť,,.Mám z toho udělanou opěru pro okurky, takovou trojnožku ve skleníku.Používáme to víc jak 5 let, je to stabilní a po sklizni to jen strhám, bez poškození opěry a poskládám na sebe. |  |
 |
|
|
|