Příspěvky uživatele - 116.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008
V návode mám napísané, že to mám riediť 1:40, ale na nádržke je napísané 1:25 a je to ešte raz napísané aj na hriadeli vyzínača. V návode je písané, že mám použiť špeciálny olej určený pre dvojtaktné motory. Dnes som namiešal pomer 1:25 a použil som... celý příspěvek >
A vie mi niekto vysvetliť prečo sú niektoré motory mazané zmesou oleja a benzínu v pomere 1:25 a iné zase 1:50? Nijako si to neviem vysvetliť. Keď niekto vie tak nech mi to prosím vysvetlí. Ďakujem.
Ja ešte mám jeden takýto dvojtaktný stroj a do toho používam olej husqvarna alebo stihl a preto aj do tejto kosačky Noell budem používať jeden z týchto olejov. Ďakujem za radu. Tak tam budem dávať ten pomer 1:25. Už som raz skúsil v tom mojom druhom... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 16.6.2008
Kosačku som kúpil v Hypernove a to len na dokosenie tam kde sa nedostanem s rotačnou kosačkou. Mám aj elektrický vyzínač, ale ten kábel stále ťahať za sebou mi ide na nervy. A keď sa opýtam v hypernove ten olej a benzín tak tie predavačky čo sú tam... celý příspěvek >
Olej by som používal stihl alebo husqvarna. Ale potom dám radšej ten pomer 1:25. Radšej nech troška viac dymí akoby som ho mal zadreť.
To mi nevadí, že je vyrobená v Číne. Dnes som túto kosačku kúpil a cez víkend ju pôjdem vyskúšať ako sa s ňou kosí. Kúpil som ju vo výpredaji a stála 1900 Sk, čiže bola veľmi lacná. A ešte jedna otázka: V návode je písané miešať olej a benzín v... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 15.6.2008
Zdravím Vás. Chcel by som sa opýtať aké máte skúsenosti s touto značkou ktorá sa predáva v Hypernove. Majú tam vo výpredaji strunovú benzínovú kosačku noell a neviem či sa mi ju oplatí kúpiť.  Poradte.  A keď niekto má s touto kosačkou... celý příspěvek >
Kultivátor Hecht 760, 9.6.2008
A nemá tu nikto s týmto kultivátorom žiadne skúsenosti? Myslím, či s ním už niekto pracoval alebo ho mal v rukách a mal tú možnosť si ho vyskúšať.
Kultivátor Hecht 760, 9.6.2008
Ďakujem Vám za vysvetlenie. Už som to pochopil
Kultivátor Hecht 760, 8.6.2008
Prosím Vás, čo je to rotačná plečka? Môžete mi to preložiť, aby som tomu rozumel. Ďakujem.
A dá sa s týmto kultivátorom zahrabať záhradný odpad(kompost)? Alebo je len na rozdrvenie pôdy pred sejbou. Preto sa pýtam lebo ešte som kultivátor nemal.
Pôda je tak troška piesčitá. Ešte mi neslúži, lebo ho nemám, ale uvažujem a to aj hlavne kvôli cene. Lacnejší som ešte nenašiel. Bolo by to na 3 árovú záhradu, ale polovička záhrady je trávnik, takže asi tak 1.5 árov. A čítal som, že záber má 36 cm.... celý příspěvek >
Zdravím Vás. Chcel by som sa spýtať, že aké máte skúsenosti s kultivátorom Hecht 760. A neviete náhodou do akej hĺbky spracúva pôdu? Ďakujem.
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika