|
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008 V návode mám napísané, že to mám riediť 1:40, ale na nádržke je napísané 1:25 a je to ešte raz napísané aj na hriadeli vyzínača. V návode je písané, že mám použiť špeciálny olej určený pre dvojtaktné motory. Dnes som namiešal pomer 1:25 a použil som... celý příspěvek > |
 |
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008 A vie mi niekto vysvetliť prečo sú niektoré motory mazané zmesou oleja a benzínu v pomere 1:25 a iné zase 1:50? Nijako si to neviem vysvetliť. Keď niekto vie tak nech mi to prosím vysvetlí. Ďakujem. |
 |
|
 |
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008 Ja ešte mám jeden takýto dvojtaktný stroj a do toho používam olej husqvarna alebo stihl a preto aj do tejto kosačky Noell budem používať jeden z týchto olejov. Ďakujem za radu. Tak tam budem dávať ten pomer 1:25. Už som raz skúsil v tom mojom druhom... celý příspěvek > |
 |
Strunová kosačka Noell, 16.6.2008 Kosačku som kúpil v Hypernove a to len na dokosenie tam kde sa nedostanem s rotačnou kosačkou. Mám aj elektrický vyzínač, ale ten kábel stále ťahať za sebou mi ide na nervy. A keď sa opýtam v hypernove ten olej a benzín tak tie predavačky čo sú tam... celý příspěvek > |
 |
Strunová kosačka Noell, 16.6.2008 Olej by som používal stihl alebo husqvarna. Ale potom dám radšej ten pomer 1:25. Radšej nech troška viac dymí akoby som ho mal zadreť. |
 |
Strunová kosačka Noell, 16.6.2008 To mi nevadí, že je vyrobená v Číne. Dnes som túto kosačku kúpil a cez víkend ju pôjdem vyskúšať ako sa s ňou kosí. Kúpil som ju vo výpredaji a stála 1900 Sk, čiže bola veľmi lacná. A ešte jedna otázka: V návode je písané miešať olej a benzín v... celý příspěvek > |
 |
Strunová kosačka Noell, 15.6.2008 Zdravím Vás. Chcel by som sa opýtať aké máte skúsenosti s touto značkou ktorá sa predáva v Hypernove. Majú tam vo výpredaji strunovú benzínovú kosačku noell a neviem či sa mi ju oplatí kúpiť. Poradte. A keď niekto má s touto kosačkou... celý příspěvek > |
 |
Kultivátor Hecht 760, 9.6.2008 A nemá tu nikto s týmto kultivátorom žiadne skúsenosti? Myslím, či s ním už niekto pracoval alebo ho mal v rukách a mal tú možnosť si ho vyskúšať. |
 |
Kultivátor Hecht 760, 9.6.2008 Ďakujem Vám za vysvetlenie. Už som to pochopil |
 |
Kultivátor Hecht 760, 8.6.2008 Prosím Vás, čo je to rotačná plečka? Môžete mi to preložiť, aby som tomu rozumel. Ďakujem. |
 |
|
 |
Kultivátor Hecht 760, 8.6.2008 A dá sa s týmto kultivátorom zahrabať záhradný odpad(kompost)? Alebo je len na rozdrvenie pôdy pred sejbou. Preto sa pýtam lebo ešte som kultivátor nemal. |
 |
Kultivátor Hecht 760, 8.6.2008 Pôda je tak troška piesčitá. Ešte mi neslúži, lebo ho nemám, ale uvažujem a to aj hlavne kvôli cene. Lacnejší som ešte nenašiel. Bolo by to na 3 árovú záhradu, ale polovička záhrady je trávnik, takže asi tak 1.5 árov. A čítal som, že záber má 36 cm.... celý příspěvek > |
 |
Kultivátor Hecht 760, 8.6.2008 Zdravím Vás. Chcel by som sa spýtať, že aké máte skúsenosti s kultivátorom Hecht 760. A neviete náhodou do akej hĺbky spracúva pôdu? Ďakujem. |
 |