|
Zvědavost, 7.9.2015 Pepa děkuje Josefovi za vyčerpávající zvědavou otázku. Další věci kolem pavouka jsem si přečetl ve wiki. |
 |
Zvědavost, 6.9.2015  Druhá fotka ze spodní strany. |
 |
|
 |
Zvědavost, 6.9.2015  Na zahradě jsem vyfotil pavouka, kterého jsem nikdy neviděl a tak ze zvědavostí, co je to zač, prosím někoho, kdo zná o odpověď. Mám dvě fotky. První je jak vypadá ze shora a druhá ze spodní strany. Děkuji za odpověď. |
 |
Slimáci, 5.5.2015 Dejte výsledek vědět, ať dodáte bojovnou a dobrou náladu pro ten boj. |
 |
Slimáci, 5.5.2015 I když jsem příspěvek dal do diskuze "Pochlubte se s Vašími vychytávkami a zlepšováky", tak odkaz dávám i zde, neboť se slimáky je potřeba bojovat na široké frontě, ne všichni navštěvují zmíněné stránky a diskuze na to téma probíhá zde.Chtěl bych... celý příspěvek > |
 |
Drtič větví Vares Shark, 19.2.2014 Je potřeba si připravit velkou kupu větví, aby byla po ruce, protože když spustím stroj, tak nestíhám.Dva mají co dělat, aby tu mašinu uživily. |
 |
Drtič větví Vares Shark, 19.2.2014  Ještě dám, jak to padá ze stroje. |
 |
Drtič větví Vares Shark, 19.2.2014  Kdysi to tady bylo. |
 |
Drtič větví Vares Shark, 18.2.2014 Když začaly takové různé štěpkovače, taky jsem se trochu nachytal.Pak jsem jednou uviděl na internetu výrobek domácího kutila a díky tomu jsem si udělal podobný stroj a jsem s nim velice spokojen.Dal jsem na radu a nechal si přebrousit sekací nůž a... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac 936, 13.10.2013 V daném případě je ucpaný nečistotami filc, který má průměr 6 mm a nachází se vpravo pod rukojetí a jedná se o ovzdušnění nádržky PHM.Stačí filc vytáhnout, dát tam nový a pila jde bezproblému do otáček.O této závadě se nikde v žádném manuálu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Potrubí místo hadic, 16.8.2013 Vůbec nad tím nebádejte a dejte 40 trubku a, že to je 13 metrů to není rozhodující.Jak píšete, je bazén výše 1-1,5 m.Čerpadlo filtrace má samonasávací schopnost.Voda půjde dolů a tím pádem to bude mít čerpadlo snažší. |
 |
Látka na koš traktoru, 5.6.2013 Zkuste se podívat na stránky firmy Svitap a zavolat či napsat, věřím, že tam najdete co hledáte.
|
 |
Ohnutá kliková hřídel, 4.6.2013 Mohl bych se zeptat, jak často brousíte nůž a hlavně, jak často jej vyvažujete po nabroušení?Děkuji za odpověď. |
 |
Drvič záhradného odpadu, 5.3.2013  Pokud máte možnost si udělat věci na soustruhu a jednu na fréze, tak se dá štěpkovač udělat 4 max.5 dnů.Jsou to dva plechy sílá 8 mm a rozměr 20x16 cm.Uvnitř je sekací nůž s hřídeli, přítlačná deska, za ní seřizovací přípravek s dvěma dorazy.Na... celý příspěvek > |
 |
Drvič záhradného odpadu, 4.3.2013  Opravdu to v ničem jiném není než, že sekcí nůž není kulatý.Taky jsem měl podobný koupený štěpkovač.2 x se rozbil, tak jsem jej vrátil.Udělal jsem štěpkovač celý ze železa, t.j.i přítlačnou desku.Ale v prvé řadě jsem na brusce srovnal sekací... celý příspěvek > |
 |