|
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 15.3.2009 dobry den, je taky mozne pri sazeni ziveho plotu mezi radky dvojsponu vlozit nizke pletivo, ktrere bude cca 10cm pod povrchem. Pletivo casem zaroste a je to neprostupne i pro kocky. Z.M. |
 |
Jak zvýšit výnosy brambor, 27.4.2008 Muj stryc sadil brambory nasledovne pod kazdou hlizu dal kavovou lzicku prumysloveho hnojiva (asi npk nevim) no a pak prijel az na sklizen posekal metrovou travu a vykopal spoustu velkych brambor :-) vedle mel policko jeden mistni zemedelec a ten... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Příprava půdy pro brambory, 26.4.2008 zelene hnojeni i slama taky pomuze chce to cas a klid |
 |
Mulčování s použitím kartonu, 26.4.2008 Ja to vidim tak ze v dalsich letech to jisti motyka a ryc... chtel jsem sadit podobne i mrkev napadlo me polozit karton na budouci zahon akuvrtackou vyvrtat diry a do nich nasypat semena toto jsem si netroufl udelat protoze by si vsichni oklo mysleli... celý příspěvek > |
 |
Příprava půdy pro brambory, 26.4.2008 po case (dest vitr cca 3 tydny) se da puda lip okopavat chce to cas |
 |
Příprava půdy pro brambory, 26.4.2008 Je to tezky boj chce to pridavat kompost trochu pisku a hlavne trpelivost.Ja jsem se na podobny problem ptal pred asi mesicem na tomto serveru a udelal jsem toto.Navozil jsem od souseda do pudy cca 14 kolecek hnoje pak zapravil rotavatorem pak jsem... celý příspěvek > |
 |
Slepice si vyzobávají peří, 26.4.2008 Tak tak jsou nekdy horsi jak lidi.Kdyz se nam to stavalo tak babicka tu sikanovanou slepku izolovala do klece a pak ji dala zpet az se zotavila ale nekdy to neprezila |
 |
Mulčování s použitím kartonu, 26.4.2008 dekuji, mate pravdu :-) |
 |
Mulčování s použitím kartonu... a co noviny?, 26.4.2008 vite je to docela srandovni postup teda aspon jak jsem to delal ja... na travu karton na karton cihly a na cihly kastlove okno do toho hlinu zaset zalit a hotovo jak snadne:-) uvidim jestli to zitra bude vyrasene az prijedu z vidne |
 |
Mulčování s použitím kartonu... a co noviny?, 26.4.2008 Napad dobry ale ja nemam v nose analyzator chemickych latek... Ja jsem puvodne zalozi ltuto diskuzi ale nakonec jsem se nic nedozvedel.Pokud budu mit cas tak obvolam papirny a neco zjistim snad i kdyz pod redkvickama v parenisti uz karton mam a vim... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Příprava půdy pro brambory, 26.4.2008 Jsem na tom podobne... vidim alespon dle popisu ze puda na vasi zahradce je znacne jilovita nemam pravdu?
tim bych vysvetloval narocne obdelavani... |
 |
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 26.4.2008 dvoutakt v dnesni dobe nebrat, spotreba olej do benzinu a ten smraaad.Opravil jsem si rotavator s 2t motorem a muzu rict, ze jsem byl solidne priotraven dvoutaktnimi cmoudiky behem dost namahave prace s timto strojem... oproti 4t motoru co mam na... celý příspěvek > |
 |
studniční voda jako šutr, 25.4.2008 To jeste tehda delaly kvalitni pracky.Ja mam ardo nevim model je plnena z vrchu a ma nerez vanu a teleso z tatramatky:-)Nasel jsem ji pokazenou ve sberu a pouzivam ji 6 let. Chodim do sberu pro ruzny material a casto tam vidim pracku starou 2 roky... celý příspěvek > |
 |
studniční voda jako šutr, 25.4.2008 k tomu pristroji dodam ze funguje ale zazraky necekejte na zanaseni bojleru to moc nepomuze ale na pracku ano i na rychlovarnou konvici.Nastesti tento pristroj nestoji takovou castku jako driv diky konkurenci cca 1400.- on je totiz celkem jednoduchy... celý příspěvek > |
 |
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 25.4.2008 susime na pude jak pradlo tak byliny tak houby, pak pouzivame skladaci obdelnikovy susak a ten davame jak je libo vzime kdyz potrebujem rychle vysusit tak k radiatoru v lete ven (jako zatez davam na spodek susaku 2 cihly) kdyz zacne prset tak to muzu... celý příspěvek > |
 |