Příspěvky uživatele - 188.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zanedbaná vinná réva, 10.2.2025
Jen opravuji. Nemá být nastříhali, ale nestříhali. Omlouvám se.
Zanedbaná vinná réva, 10.2.2025 Obsahuje fotku
Předem všem děkuji za rady, ale jsem trochu rozpačitý, jak vše provést. Pro informaci posílám jeden záběr zespodu, a tak to vypadá skoro na celé ploše. Domnívám se, že předchozí uživatel zasadil dvě hlavy a jak postupně rostly udělal nejprve stěnu -... celý příspěvek >
Zanedbaná vinná réva, 9.2.2025 Obsahuje fotku
Dobrý den, je to sice reakce na dávný příspěvek, ale přesto to zkusím. Koupili jsme chalupu se zahradou, na které je zanedbaná vinná réva. Pokusil jsem se ji dle vašeho návodu prostříhat, ale pořád se mi to jeví jako málo. Přikládám snímek a prosím... celý příspěvek >
Skladování slivovice, 14.2.2021
Rad bych se zeptal na vhodnost skladovani slivovice v nerez nadobe (ne primo potravinarske). Mel jsem pred stocenim do lahvi cca 2 mesice slivovici v nerez nadobe (neni to ta, urcena na potraviny), ze ktere to vetsinou okamzite stacim, nicmene nebyl... celý příspěvek >
Jaký druh slepic vybrat, 3.8.2018
Muzes si koupit slepičky s slepice v nouzi a tak pomužeš týraným slepičkám z velkochovu.
Stiga 3098 H (nebo 3398 HW) vs. Challenge AJ 92-13, 29.9.2017
Dobrý den. Jámám už 4 roky tu první Stigu 3084 h co jste chtěl nejdřív. Sekám s ní zahradu 100 x 100 metrů a zatím jsem s ní velmi spokojen. Žádná porucha. Má sice záběr jen 84 cm, ale mně to stačí protože sekám pěkně i mezi keři rybízu a angreštu.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika