|
Příspěvky uživatele - 68.213
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou švestku vybrat?, 8.10.2022 Dobrý den, děkuji za reakci, 150 metrů jsem opravdu trochu přestřelil, jsou to Sezemice :). Podle toho co píšete, mě ta Hanita dost zajímá a je to asi největší favorit. Co byste volil vy osobně, pokud by to měla být jediná švestka v zahradě? Měl bych... celý příspěvek > |  | Slepice žere vejce, 29.9.2013 Hořčici kterou se to plní je nutno smíchat ještě s mletým pepřem, slepicím to chutná, ale následně leží na boku celý den, další den stejně sežerou vajíčko opět. |  |
|  | Slepice žere vejce, 29.9.2013 Snášedla pro slepice jsem zakoupila, slípka stejně vajíčko zadrží a nenchá ho sklouznout, je umělo hmotné stojí cca 230 a zcela bez efektu.Slepky mám rok a ještě rok by mohly vydržet, metoda paprika mně nebere, nechutnalo by mi. |  |
|
|
|