|
Jak zasadit výmladek šeříku?, 8.3.2019 Kořeny nestříhat-odřenina nevadí, pod ní je energie a naroste další vlášení. Zapustit rostlinu asi o 10cm hlouběji, než byla doteď. Trochu nahoře zakrátit. Zalít, ale nepřelívat. |
|
Vcely v kelimkoch (teglikoch), 5.3.2019 No jistě! Vždyť je to žížalí čaj. |
|
|
|
Vcely v kelimkoch (teglikoch), 5.3.2019 Měly žízeň. |
|
Uschlé větvičky thuje Brabant, 1.3.2019 jestli klepírovaly už na podzim, tak na jaře to bude mnohem horší. Hodně vody bere ten borový háj. |
|
Zmlazení Charneuxské hrušně, 18.2.2019 Já jsem si jistý, že citlivý řez by této hrušni-i lidem pod ní výrazně prospěl. Taky hnojení prodlouží život ve zdraví. Obtěžující hmyz se dá jednoduše redukovat. Kvalitní-bezpečný žebřík je správná cesta ke spokojenosti, česáček-trháček vám umožní... celý příspěvek > |
|
Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 13.2.2019 Kategorie nosnice většinu vápníku ukládají do skořápky... |
|
Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 12.2.2019 Kolik slepic na jak velkou plochu? Budou-jsou v sadu nonstop, dlouhá léta? Nebo máte v plánu, či už praktikujete-"každý slepičinec pod stromy"-tedy i ty z trusného stolce? |
|
Kdo mi zabíjí slepice?, 12.2.2019 Jak dlouho žila ta slepice po poranění dravcem, jak jste ji ošetřil? Vnitřnostmi myslíte co-svalovinu, střeva...? |
|
Hnojivo na melouny, 11.2.2019 Ano, a k tomu je vhodné do výsadbové jámy zapracovat rohovinu-funguje průběžně, dlouhodobě! |
|
Štěně 5 měsíců, 8.2.2019 Někdy stačí zrcadlo... |
|
|
|
Nolina - Sloní noha - žloutnutí listů, 7.2.2019 Mohla po cestě k Vám prochladnout. |
|
Fialově kvetoucí keř z Beskyd, 3.2.2019 Lýkovec. SPCH |
|
Jak prořezat leta neřezané jabloňe, 2.2.2019 Věk je určitě vyšší. Mně se stav nelíbí. Průklest, výživa a zásah proti obaleči by pomohl-odstranění staré, neživé borky, opakované kypření půdy pod str., cílená výživa... SPCH
|
|
Zablácená vejce, 31.1.2019 Fér by bylo skutečný stav hospodářských přebytků kupujícím přiznat. To by Vám ale nejšpíše taková vajíčka zůstávala na krku... Jak znečištění, tak mytí vajec snižuje jejich přitažlivost-trvanlivost, hyg.-zdravotní nezávadnost. Řešením je např.... celý příspěvek > |
|
Zimovanie muškátov, 31.1.2019 Prst se zaboří do půdy a nejpozději po jeho vytažení víme, jestli je třeba vody. Ty Vaše rostliny se zakrácením ani na zítra čekat nemusí. Jen to umístění do únikových prostor domu není příliš vhodné... |
|