|
Příspěvky uživatele - 12.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 29.6.2016 musím přiznat, že se mi tam v pátek už nechce :-) jistě mu další injekci zadarmo nedají... kdyby měl člověk alespoň zaručeno, že ho to opravdu vyléčí... známe lékaře... jak je známo ti léčí, příroda uzdravuje. No nevím, kohoutek měl stejné podmínky i... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 29.6.2016 jsem celkem pobavena Vaší konverzací :-) díky za odlehčení problému a úsměvnou vložku :-)
Nicméně veterináře jsme navštívili, vápenka to není, ani sám doktor neví, jak je zvykem, kohoutek dostal injekci s vitamíny a antibiotiky, patrně se jedná o... celý příspěvek > |  |
|  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 27.6.2016 držíme kocourkovi palce, našeho kohoutka vezmeme zítra na veterinu, jsme dosti pracovně vytíženi, zítra to však stihneme :-) myslím že ho nikdo nenakopl, nejsme agresoři, je fakt, že máme pejska, ale ten by mu snad neublížil, bidýlko má možná... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 26.6.2016  je pěknej, oko má vitální, je čilý, jen ty nohy.. |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 26.6.2016  ještě další fotka |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 26.6.2016  zasílám fotky, jestli byste to podle nich nepoznali, zezadu mi připadá jako by měl na nožkách plíseň |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 25.6.2016 byla jsem v práci na dvou dvanáctkách, o kohoutka se starali děti, prý žral v sedě, ale podařilo se mu i skočit na slepičku, pak ale zase spadl... tak ho zítra budu pozorovat a léčit, určitě dám vědět, jak nastane nějaká změna :-) ještě jednou... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 23.6.2016 Moc děkuji za cenné rady :-) vyzkoušíme to s tím olejem, nikdy jsme ještě kohoutka neměli, ani jsme ho nezamýšleli, vyklubal se nám z údajné slepičky, pak jsme si ho ale oblíbili, jeho kokrhání nás vrací do dětských dob, kdy bylo kohoutů slyšet více,... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 22.6.2016 roční kohoutek začal padat, nohy ho neunesou, nadváhu nemá, je vitální, žere dobře, ale nemůže na nohy, má na nich skvrny, od čeho to může být a co s tím, ještě trochu chodí, ale nevylétne už na bidýlko a když chce něco sezobnout padne do sedu, nožky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|