|
Příspěvky uživatele - 1.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za dřevinu?, 31.3.2015  dobrý den, pozná někdo podle fotografií o jaký druh dřeviny se jedná. Cedulka se ztratila a já to nepoznám. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 26.10.2012 No to je sice pravda, ale při konstrukci neprořezných kalhot I. a II. třídy se nepočítá s tím, že si někdo na nohu dá pilu pod plným kouřem:) Je to dělaný pro profesionální/zkušené uživatele, kteří ví, co můžou od pily očekávat.... celý příspěvek > |  |
|  | Hnede skvrny na retazi, 2.10.2012 Přesně tak, dělají to hlavně ovocné stromy a olše, ale stává se to i u jiných listnáčů. |  | Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 27.9.2012 Jen se chci zeptat - mažete ložisko rolltopu nebo ne? Co mám zkušenost, tak u HQ lišt je to dost podstatné.
Jinak co se týče krouťáku, tak dle testů KWF má HQ 560XP max. krouťák 3,5 Nm při 7750 ot/min., a Stihlka 3,6 Nm při 7500 ot/min. Dle... celý příspěvek > |  | Mensi zeleny listnaty strom, na podzim barevny, 12.9.2012 Souhlasím na 150%, krásné nedostižné červené podzimní zbarvení, přitom nenáročnáí, nezaslouženě opomíjená dřevina. Z něj volně rostoucí živý plot - nádhera!!! Thujomilci prominou... |  | Melounoviště 2012, 31.7.2012 ...taky si myslím |  | Melounoviště 2012, 31.7.2012 ...buď u prvního přídavného jména "roubované" zapomněl p.Mičurinec předponu "NE" anebo u druhého? |  | Novinka na záhonku, 25.6.2012 Tygridie |  | Čím škodí mravenci?, 19.6.2012 Pořiďte si mravenečníka, denně spořádá až 30.000 mravenců. |  | Slimáci, 25.4.2012 Milý ROMe, kéž by jste měl pravdu...
Já si spíš myslím, že je na ně ještě zatím brzo či zima. |  |
|  | Pěstování rostlin v truhlících, 10.4.2012 doplňující otázka: zřejmě máte na mysli nějaké trvalky, abyste nemusela truhlíky každoročně vyklepávat a osazovat? |  | Dřevitá pivoňka - zakrnělé listy, 21.3.2012 No, nezbude Vám nic jiného než vyčkat, zda-li se něco od kořene nevyklube, mám dojem, že by pravděpodobně mohlo, ale než bude opět krásná a obrovská, tak to nějakou chvíli potrvá. Hodně štěstí a zdraví pivoňce, bude to potřebovat i manželovi. |  | Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 9.9.2011 Prosím, kdo ví, ať odpoví, mně se to letos taky stalo s krásným červeným javůrkem. Už mu zbyly jen holé bezlisté větvičky, nechám ho do jara a když neobrazí, tak ho hold opláču, myslím si, že už to nerozchodí. Sousedům se to přihodila taktéž.... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat, 12.4.2010 Dobrý den, ráda bych poprosila někoho zkušeného o radu ohledně pěstování rajčat. Má rodina má moc ráda rajčátka. Před 2 roky jsme si pořídili skleník ale co se týče rajčat, nedaří se mi. Samotné rostliny jsou přímo výstavní, silné,... celý příspěvek > |  | Jonsered cs2145s, 29.3.2010 Mě u Jonseredky praskla hadička mezi nádrží a karburátorem. Nechtělo to startovat a když chytla, tak hned chcípla. Chvíli mi trvalo než jsem to našel. Sousedovi se stalo to samé (máme stejné pily). Podívejte se na to. |  |
 |
|
|
|