|
Příspěvky uživatele - 219.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zlodějina Kavapo, 20.10.2015 Dobrý den i já se připojuji k diskuzi, bereme slepičky a i jiná zvířátka od KAVAPA již několik let a máme zkušenosti i s jinýma, ale před dvěma roky my všech pět slepiček od KAVAPA začlo najednou kvokat a všech pět vysedělo kuřátka byly jsme tak... celý příspěvek > |  | Ředkvičky - důsledek přechodu na digitální vysévání?, 25.6.2014  Dobrý den, rád bych se zeptal, je-li je normální, že mně krom obrazu čteverečkují už i ředkvičky? Setkal se s tím už někdo, nebo to je dokonce normální? Přiznávám, že jsem naprosto nezkušený pěstitel a něco podobného jsem viděl poprvé v životě. |  |
|  | Problém s naplněním koše Husqvarna R52s, 29.4.2014 Stejný problém, prosím jaký nůž jste kupoval do této sekačky, napište tip, mám jí cca 3 roky, a do koše se to za chvíli dusí, jestli pomůže nový nůž tak jdu do něj ale nevím jaký, dík za radu. Míra. |  | Hrušeň choroba?, 31.5.2012  Přeji hezký den, mohl by mi prosím někdo napsat o jakou se jedná chorobu? Listy jsou shora posety puchýři na spodní straně hnědé. U mladé hrušně "Krvavky" jsou i na horní straně listů červené fleky. Dokonce mám dojem, že se ta choroba vyskytla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|