|
Příspěvky uživatele - 6.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Myslíte že muškáty přežijí?, 29.3.2012 Zdravím, koupila jsem muškáty v Bauhausu, či co to bylo, asi 40 sazenic, zasadila je doma do samozavlažováku azalila.Světe div se za 3 dny začaly hnědnouta schnout listy.Tož jsem si řekla, že to je asi tím, jak jsem tu vodu lila na list, že se to... celý příspěvek > |  | Bonbony pro slepice, 21.3.2012 A myslíte, že by jedly v zimně i letní nasušené kopřivy? |  |
|  | Fotky kurníku a slepic, 13.3.2012 Zdravím, chci si jako většina tady (co jsem četla) vybudovat kurník.Chceme tak max. 4 slípky, budou mít výběh sice jen 15 m2,ale po úpravách zahrady budou mít výběh i tam. Můžete mi pro inspiraci hodit sem fota svých vyrobených kurníků, jak máte dané... celý příspěvek > |  | Psa, nebo fenu?, 8.3.2012 rozhodnuti už jsme, ale počkáme, až vyroste malý, nedávno chtěl kopat sousedovic kočku-tak jsem ho hned upozornila, že se to nedělá- ještě z toho nemá rozum a neví co smí a nesmí... Nedávno tu kočku zase tahal, chudák mňaučela, že ji bylo slyšet... celý příspěvek > |  | Co vám právě kvete a raší, 29.2.2012 Já loni na podzim překopávala záhon a tak jsem všechny cibuloviny vyrila a znova zasadila. Zatím leze jen modřenec a irisky.Ale zbytek- narcisy, tulipány,hyacinty, krokusy,sněženky... nic.Buď teprve vyraší, nebo letos ani nepokvetou...:-((( |  | Jarní cibuloviny, 29.2.2012 Tak si je teď zasaďte do květináčů a nechejte doma a jestli pokvetou, budou dělat parádu a na podzim je hoďte do země.Vždyť jsem teď viděla prodávat cibule hyacintu, ty se taky sázejí na podzim. |  | Co dřív? Bofix, či hnojivo?, 27.2.2012 No já právě nechci použít Bofix, ale to druhé, neboklidně i něco jiného, jen jsem si nemohla vzpomenout, jak se to nazývá, tak jsem použila Bofix..., takže nejprve pohnojit, pak postříkat- O.K. |  | Co dřív? Bofix, či hnojivo?, 27.2.2012 Zdravím, připravuji se letos trávník brzy z jara pohnojit NPK, aůle zároveň chci stříkat nějakým tím herbicidem proti plevelům. Mám to první pohnojit a až se to rozroste, tak pak stříkat? Nebo počkat, až se tráva po zimě vzpamatuje a pak postříkat a... celý příspěvek > |  | Oleandr chřadne, 27.2.2012 Já ho tedy přesunula více k oknu, v té chladnější místosti jsem ho nechala.Na jaře ho přistřihnu lehce, hlavně ty dlouhé konce nových větví- může být? |  | Oleandr chřadne, 25.2.2012  Dovolte mi, abych se pousmála- ten Váš je krásně olistěný, vedle něj ten můj vypadá jako pometlo- posuďte sami. Můj je sice mladý, ale nevím, zda mu mám ty větve, co přes zimu narostly ponechat, nebo ho zastřihnout. |  |
|  | Olendr opadává, 25.2.2012 Můj oleandr ani nežloutne, jen prostě opadne, taky nevím, co s tím |  | Oleandr chřadne, 25.2.2012 A mohu se zeptat, ty listy Vám taky v zimně opadávají? Je to normální? |  | Oleandr chřadne, 24.2.2012 Zdravím, mám dotaz na můj Oleandr.
Přes zimu jsem jej z prostorových důvodů měla v chodbě (vytápěná, spíše světlo, zálivka tak 1x za 14 dní, celkem se mu dařilo, roslty nové větve, opadly starší listy. Nyní jsem jej přesunula do chladnější chodby... celý příspěvek > |  | Spokojení králíci na udržovaném trávníku?, 14.1.2012 No vzhledem k tomu, že Ti 3 dravci-zžejmě káně- kroužili nad naším malým psem, jako když se připravují k útoku, tak jsme ho raději schovali, prý byl nějaký případ, že káně odneslo maltezáka ze zahrady, ale nevím, jestli se to stalo v okolí, či v... celý příspěvek > |  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 14.1.2012 Clematis mě už napadnul, ale nevím, jestli by se mu dařilo na té severní straně... |  |
 |
|
|
|