|
Příspěvky uživatele - 6.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vymrznutí ozdobnice, 16.5.2012 Dobrý den, mě Ozdobnice čínská zatím neraší- každý den kolem ní kroužít, kdy se něco objeví, vnitřek nic, na krajích vypadají nějaké malé výrusky, ale jakoby z loňska, tak nevím. Ona když raší, tak hned zelená není, že? Dám jí ještě do poloviny... celý příspěvek > |  | Kvalitní sekání s vřetenovou sekačkou, 16.5.2012 Ta značka, to je Atco, že? Mám pocit, že angláni lepší sekačku udělat nemohli.Taky se jí chystáme koupit, ale ta cena mě děsí- takže si pro ní chceme jet přímo do Anglie, kde to spojíme i s výletem. |  |
|  | Žlutý melír v trávníku. Nemoc nebo chyba v péči?, 16.5.2012 Chci se zeptat: zůstalo mi hodně hořké soli - můžu něco rozhodit po zahradě na trávník? Třeba že by zezelenaly více listy... rozhodila jsem NPK a efekt jen nepatrný.
Jinak bych zakladateli asi doporučila pročesat trávník, ale po zimně toto mají... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 16.5.2012 Je tak gratuluji, kolik měly týdnů, když snesly první? Ty naše už přepeřují asi 3 týden a hřebínky jim pěkně červenají, tak jsme včera hnízda odkryli- zatím mají 19 týdnu, tak to asi ještě chvilku potrvá, ale už se těšíme:-) |  | Fotky kurníku a slepic, 7.5.2012 Zdravím, koukla jsem an Vaše videa, je neuvěřitelné, jak se ty husy nesou, jak jsou důležité, až vznešené. Nesyčí na Vás? Mám pocit, že jsou lepší hlídači než pes, není to tak?
A nenadělají Vám na zahradě moc nepořádku? |  | Fotky kurníku a slepic, 7.5.2012 Blanka vypadá přísně:-)), ale sluší jí to |  | Fotky kurníku a slepic, 26.4.2012 Ty naše se taky stěhují do kurníku přesně v 19hod... Kohoutek je moc pěkný, k čemu je celkově dobrý? My máme slepičky jen na vajíčka, jakýby v mém případě měl význam kohout? Manžel tedy chce ještě 2 dokoupit, já mu ale řekla, ať počká, že teprve... celý příspěvek > |  | Psi a čůrání, 24.4.2012 Tak zkuste pejskovi místo kvasnic přidat k jídelníčku ty mléčné výrobky- jsou přece jen užitečnější, u kvasnic bych se bála mykotických onemocnění a obezity zvířete. Mléko je zásadité a tak náš pes trávník opravdu hnojil, než -li vypaloval...... celý příspěvek > |  | Nový trávník a v něm jetel, 22.4.2012 No tak já to pohnojil, klasickým NPK, ale bojím se, že sečením se toho jetele nezbavím... |  | Nový trávník a v něm jetel, 20.4.2012 Takže myslíte, že když ten trávník teď pohnojím, tráva se rozroste a častým sečením ten jetel prostě odejde? Bojím se, abych tím hnojivem nepodpořil růst i jeteli.Je to takový ten hnusný plazivý, co má na každém centimetru stonku kořeny. Seču tak 1... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 20.4.2012 Holky jsou šikovné, tulí se k sobě na hřadu.Včera jsem vypozoroval, že dvě se vždy proti sobě rozběhnou, vytáhnou do výšky, roztáhnou křídla a břichy do sebe naráží, pak se rozeženou a za chvíli znova. Co to znamená? Já se domnívám, že si tak určují... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 18.4.2012 to jsou dobré postřehy-díky |  | Zahradnictví zoja, 18.4.2012 No takže už nikdy více- po převzetí jedné krabice, do které se vešly 4 ovocné stromy, 10 borůvek a 6 brusinek jsem si říkala, jak to tam mohli vše namačkat. Po rozbalení jsem byla ještě více zklamaná- borůvky maličké, snad se chytí, brusinky celkem... celý příspěvek > |  | Nový trávník a v něm jetel, 18.4.2012 Zdravím, prosím poraďtě prostředek na jetel- stačí Starane, Bofix?Předloni založený trávník byl loni krásný, sem tam jetel, po zimě ale vypadá, že je v zahradě víc jetele než trávy a šíří se kosmickou rychlostí. Sečeme vřetenovkou. |  | Psi a čůrání, 18.4.2012 My měli psa schi-tzu, byl už starý a tak čůral jako fenka a po něm taky žádná vypálená místa, ale naopak krásně pohnojená tráva.Díky němu jsme začali hnojit NPK a močovinou a trávník byl nádherný. Opravdu zkuste změnit složení stravy- ten návš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|