|
Příspěvky uživatele - 21.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2013), 6.8.2013 Pěstujete ji jen ve skleníku a pokud ano, není to škoda? Vzhledem k mrazuodolnosti by SS jistě mohla pěkně prospívat i venku, no akorát ty jarní mrazíky jsou drobet stres. Máte nějakou SS i venku a příp. jak se jí daří? Petr Hlaváček |  | Vinič v 763 mn.m, 2.8.2013 Dejte na rady Bredika, dobře Vám poradí.
Kusově pro pokusy (nečekám zázraky): Nero, Prim, Vostorg, MOPR, Svatovavřinecké, Žlutý Muškát, Dornefelder 2x (letos obsypaný hrozny až běda jestli je réva vůbec utáhne). Po něco málo kusech: Krystal,... celý příspěvek > |  |
|  | Hibernal, 20.12.2012 Ja mel Hibernal objednany, to je mel jeste na sklade a po nekolika tydnech se mi ted na podzim pan Osicka ozval, ze uz ani na jaro zadne sazenice nema. Asi totalka vyprodej, takze pokud nema nejake podpultovky jako za sociku pro zname a pribuzne, tak... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 4.5.2012 Mirku, vy tam budete snad už vytahovat příští týden rané brambory. Pěkně nastartovaná réva. Petr |  | Fotky kurníku a slepic, 30.4.2012 Kohout snad jen řve. Ráno kokrhá a když je ještě v sousedství druhý tak kokrhá na střídačku třeba až do večera. Slepice si podle mého soudu najdou vůdkyni sami, aspoň moje děvčata si to tak zorganizovaly. Samy slepice jsou tiché společnice, pouze tak... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 25.4.2012 U mě začíná Solaris pučet, dokonce experimentální Svatovařinecké a MOPR, kde se jejich očka začínají otevírat. Zima byla i přes megamrazy ok, protože jsme měli skoro všude přes 40 cm sněhu. Jsem pánové šťastný, že je ošklivý nicmoc duben, páč to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|