|
Příspěvky uživatele - 79.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 18.5.2014 Ahoj, my je měli loni od firmy z Třebíče, přesný název si nepamatuju, a byly výborné, velmi dobře nesly, z deseti slepic průměrně 8 vajec denně, hezky velkých, když se roznesly. Letos jsme je koupili znovu. |  | Čemeřice, 11.4.2014  Mám na zahradě několik čemeřic již dost let a stále se mi množí a vytvářejí ve své blízkosti nové sazenice. Řekla bych, že nemají žádnou extra půdu, místy mi přijde i chudá. Žádnou výraznou péči jim nevěnuji, pouze na jaře odstraním okolo... celý příspěvek > |  |
|  | Sušení květů jasmínu, 9.4.2014 Lidičky, má někdo zkušenosti se sušením jasmínových květů? Všude narážím na reklamy, kde koupit, ale chtěla bych radu, jak si mám sama květy usušit - abych to taky nějak nezvorala, známe se :-) Nebo mě zaujaly vývary z květů, třeba do... celý příspěvek > |  | Prosím o pomoc s určením rostlinky, 2.4.2014 ha, to je ono... děkuju moc, nebyla jsem schopná bez jakékoli nápovědy najít název, ale je to ono :-) díky ještě jednou, Danča |  | Prosím o pomoc s určením rostlinky, 2.4.2014  Dobrý den, poradil by prosím někdo, co by to mohlo být za rostlinku? Díky předem za pomoc |  |
 |
|
|
|