|
Příspěvky uživatele - 186.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 22.5.2019  Mám velice jednoduchý systém zavírání. Je to na principi vahadla kdy hřady jsou na pantech. Když jdou slepice na hřady spát tak svojí váhou převáží protizávaží a uzavřou dvířka kurníku. Rán kdyz seskáčou tak odlehčí hřad aten se převáží a dvířka se... celý příspěvek > |  | Generátor kouře, 25.1.2016 Dobrý den
pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji |  |
|  | Generátor kouře, 21.1.2016 Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji
|  | Alko 4700 BRV, 2.9.2011 Koupil jsem loni tento model na základě srovnání mnoha sekaček v této cenové kategorii a navíc její větší sestra zvítězila v dtestu.Sekačka funguje velice dobře, ale na konci loňské sezony odešla převodovka pojezdu.Považoval jsem to za výrobní vadu,... celý příspěvek > |  | Miscanthus zebrinus - okrasná tráva - přesazení, 14.8.2009 Dobrý den,
zasadila jsem před týdnem odrytou okrasnou trávu (miscanthus zebrinus), a do druhého dne uschla i přes to, že byla zalitá. (nevím zda je to její konečná fáze a mám si sehnat novou a zasadit ji až na jaře, nebo vyčkat.)
Sestra ji sázela... celý příspěvek > |  | Řasa nebo kal na dně bazénu, 20.7.2009 Tak ja uz se toho taky zbavil. Vycistil jsem filtraci, dal chlor shok, druhej den nejakou vodu na rasu, kazdy den luxoval (mozna spis vyril) a po tydnu je voda absolutne cista, i dno :) Jo a vyltraci jsme vzdy po vyluxovani nechal bezet. |  | Řasa nebo kal na dně bazénu, 2.7.2009 Dobry den,
mam naprosto identicky problem, muzete nam nekdo poradit???
Prosim. Martin |  |
 |
|
|
|