Příspěvky uživatele - 8.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení broskvoně v 500 mnm, 4.10.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, řešil jsem naprosto stejný problém.. Protože jsem moc nepovažoval za reálné 4letý strom přesadit způsobem, že bych byl schopen kořeny s hlínu vůbec přemístit - u tak velkého stromu a abych to dokázal, musel bych ho kořeny hodně utnout -... celý příspěvek >
Sháním Jabloň PIROS, 23.4.2020
Dobrý den, už asi 14 dní se snažím sehnat jabloň piros na polokmenu (MM106 nebo M7). Ale už jsem obvolal co se dalo. Zkouším tedy touhle cestou - neví prosím někdo o této jabloňi na dané podnoži? Velmi děkuji, Martin (okres Mělník)
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 16.4.2018
Zdravím, za profi výrobek za cca 2000Kč a víc se mi nechtělo utrácet, tak jsem si pomohl takto: MK125 soumrakový spínač - stavebnice (200Kč), + úprava - relé se musí vyměnit za 2x přepínací relé (např Relé s DC cívkou 12V FINDER... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika