|
Příspěvky uživatele - 52.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kočka ničí mou práci, 23.6.2008 Protože máme několik koček, dovolím si dát radu, třeba to bude fungovat.Určitě máte na zahradě hadici na zalévání.Pokud na Váš záhon chodí kočka i když tam někde jste, připravte se i s hadicí do zálohy a jakmile si to kočka namíří na záhon, prudkým... celý příspěvek > |  | Slimáci, 23.6.2008 Je to drahé, to je pravda, ale sazenice květin nebo zeleniny jsou taky drahé a pak to sežerou ty potvory slimáci a člověk nemá nic z úrody a má ožrané květiny, které v konečné fázi zajdou! |  |
|  | Slimáci, 23.6.2008 Také jsem měla se slimáky na zahradě problém. Nejvíce jim chutnají aksamitníky a mladé jiřiny. Ty mi úplně zničily - sežraly. Pak jsem do toho investovala částku kolem 300 Kč a zakoupila jsem hlístice, udělala dle návodu roztok, záhony konví... celý příspěvek > |  |
|
|
|