Příspěvky uživatele - 149.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 11.11.2020
bred_ik: Také Vám děkuji za radu. Postřiky zatím vůbec neřeším, jak píšu zatím nevím nic. Ale určitě chci tu révu zachránit a chtěla bych, aby něco plodila, když už jí máme:-) a pokud to bude vyžadovat i postřik, tak se ho asi nezříkám:-) ... celý příspěvek >
Kutilovi: Děkuji za reakci. Jsem naprostý laik, o révě nevím nic, začínám s ní, takže máte pravdu, závodit určitě nebudeme. Přeji hodně úspěchů:-)
PP: Děkuji za radu. Pro mne laika to je tedy věda. Úplně si neumím představit, jak to teď myslíte (to horizontální vedení, z předchozího příspěvku, chápu), ale je mi jasné, že se to touto formou nedá úplně jasně vysvětlit. Každopádně mně stačí, že ta... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 9.11.2020
Moc děkuji za radu. Ještě se zeptám, když od té jedné rostliny, mám těch výhonů osm, a to na ploše asi 0,5 m (tz. roste to ze země, jakoby těch rostlin bylo osm, není to jeden tlustý stonek z kterého roste x výhonů), tak je mám zredukovat na dva?... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 9.11.2020
Moc děkuji za rady. Jde mi o plody, ne o o dekoraci. Rozumím tedy tomu správně tak, že ty pruty co narostly (jedna rostlina pět prutů, druhá tři) budou tedy na jaře loňské dřevo, neboli tažeň (které zkrátím na 6-8 oček a vyvážu horizontálně-vše na... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 8.11.2020
Máte pravdu, to téma je tak obsáhlé, zkusím si to nastudovat. Jen jsem potřebovala vědět, zda má ta réva šanci. Když má, tak se s tím nějak poperu. Každopádně děkuji za rady🙂 Já vím, ale chtěla jsem předejít reakcím typu, ať si něco... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 8.11.2020 Obsahuje fotku
Děkuji za odpověď. Chápu, že tedy není vše ztraceno🙂  Jak jsem psala toto jsou mé první kontakty s révou, takže nevím nic. Vy myslíte, že tu  (konečně) vyrostlou révu mám teď zkrátit? Na kolik je únosná výška? A zkrátit lze i... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 7.11.2020
Dobrý den, mám velikou prosbu o radu a hned upozorňuji, že jsem naprostý neznalec, proto se omlouvám všem, které můj dotaz případně pobouří. Snažila jsem se odpověď najít sama, ale nepodařilo se. Můj problém je takový. Koupili jsme starý domeček,... celý příspěvek >
Pěna v koupacím jezírku, 31.7.2011
Dobrý den, takže dnes ráno jsem změřila PH, a není asi zase až tak hrozné, je necelých 7. Jinak pěnu stále máme, o něco méně, ale je tam pořád. S manželem jsme se domluvili, že vylovíme téměř všechny ryby a znovu pročístíme filtrační jezírko, od jara... celý příspěvek >
Pěna v koupacím jezírku, 28.7.2011
Čistící jezírko průběžně čistíme, vytahujeme odumřelé rostliny atd. Na jaře jsme všechny rostliny vyndali a nahromaděný kal vyčerpali. Možná je i problém v tom, že máme velké mnoství žab a i ryb je tam hodně, za ty čtyři sezony se hrozně moc... celý příspěvek >
Pěna v koupacím jezírku, 27.7.2011
Jako filtr máme vrchní jezírko osázené rostlinami.
Pěna v koupacím jezírku, 27.7.2011
Dobrý den, již 4 roky máme koupací jezírko, které jsme se dělali svépomocí. Nikdy jsme neměli vodu křišťálově čistou, ale šlo to. Děti se vždy pak osprchovaly a vše bylo v pohodě. Letos máme vodu dost zelenou a hlavně dělá se nám na hladině pěna.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika