Příspěvky uživatele - 217.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita, Haganta, Katinka, Gabrovská, Wangenheim, 6.8.2019
Áno zavlažujem každé dva až tri dni keď je obdobie sucha a neprší.Práve včera večer som zavlažoval, trvá my to vždy asi hodinku aj pól až dve hodiny.Mám tu vyše sto ovocných stromov takže to trocha potrvá.Tá Wangenheimova celkom dobre znáša sucho a... celý příspěvek >
Hanita, Haganta, Katinka, Gabrovská, Wangenheim, 6.8.2019
Zdravîm pán Mikeš.Hanitu aj Hagantu mám na podnoži wangenheim, ale tú Toptaste bohužiaľ neviem, nemám to poznačené a štítok stromu už tiež nemãm.
Nektarinka Snow Queen, 16.7.2019
Zdravím pãn Michal.Odrodu Snow Oueen som objednal na jar 2017 spolu s odrodou O\'Henry tuším že z Kohaplantu, ale keďže už nemám štîtok na strome, tak Vãm neviem napísať bohužiaľ na akom je podpníku.Ja tipujem GF 667,ale nie som si na 100%... celý příspěvek >
Vysoká násada na jabloni, 31.5.2019
Ďakujem pekne pán MarekTT.Niekedy poobede ešte pridám aj fotky ďalšîch odrôd, len sa my viac fotiek nezmestilo do jedného príspevku.
Postřik na pilatku, 30.4.2019 Obsahuje fotku
Mne dnes doniesol do práce jeden kolega v malej umelej fľaške 100ml Calypsa 480 EC.Predáva to u nich v dedine jeden chlap čo má záhradkársky obchod.Kupuje litrového balenia a potom to v malom predáva.Dal som za to 32 eur.Je to síce drahé, ale na... celý příspěvek >
Bergarouge, 13.3.2019
Ja mám pán Petr Pinkcot na myrobaláne, a rovnako tak aj Hargrand.Odrodu Bergeron mám na podnoži montclar a ďaľšie odrody Bergeval, Tsunami, Fardao, Farbaly a Kioto mám na podnoži st.julien, mám tu hliníto piesočnatú pôdu, stromy hnojím raz za sezónu... celý příspěvek >
Jabloň Lucy, 14.1.2019 Obsahuje fotku
Momentálne my prvê dve jablká Lucy ktoré måm z prvej ùrody vyzerajú skvele, jablká sú tvrdé, nejavia zatiaľ známky mäknutia napriek tomu že ich mám len v komore.
Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 14.1.2019
Tie jablká Dark Topaz na fotke bohužiaľ nepatria mne, ale sú od pána Buzrlu z Moravy Ja pestujeme tiež štandardný Topaz na M9,mal som na jeseň dosť malé plody, ale pravdepodobne aj v dôsledku toho že tam už potrebujem výraznejšie zladenie bočných... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika