Příspěvky uživatele - 168.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou pokojovku vybrat?, 5.2.2021
Zdravím, chtěla bych domů pokojovky. Mám spíš stín, rostliny nebudou u okna. Něco menšího, výška kolem 40 cm. Sušší prostředí. Zalévam 1x týdně! Zkoušela jsem vánoční hvězdy, rymovník, nelíbilo se jim tam. Nějaký tip? :-)
Síření ve skleníku a vinná réva, 18.10.2020
Můžu vás ujistit, že vysíření sirnou svící ve vegetační době zničí vše co je zelené. Byl jsem nucen použít při extrémním přemnožení molice, které už natolik poničily rostliny, že nemělo cenu zbytek úrody ponechávat. Zvadlo úplně vše, i plevel.
Vycisteni dna bazenu, 23.7.2015
a kolik stoji na piskova filtrace ta mala?
Vycisteni dna bazenu, 23.7.2015
Dobry den, prosim o radu, mam prvni rok nadzemni bazen s nafukovacim prstencem 3,6 m a po trech tydnech pouzivani mam spinave zelene dno,. Pouzivam chlorovane mini tablety primo v kartusove filtraci, voda docela cista, na to dno jsem zkusila ten... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika