|
Příspěvky uživatele - 135.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 10.6.2021 V HK v minulých dnech sem tam jeden, na dnešek 8 (CP). Vrchol bude během několika dnů. A mám vypozorováno, že hodně létají před bouřkou. A bouřky budou. |  | Fľaky na listoch slivky, 8.6.2021 Suchá skvrnitost listů peckovin. Dithane, Talent. Ale už je pozdě. |  |
|  | Jupí, rajčata asi chytli plíseň, 2.6.2021 Septoriová skvrnitost rajčete. Na plíseň je brzy. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 1.6.2021 Dnes v noci se chytil první sameček obaleče jablečného. Ve shodě s AMETem. |  | Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 28.5.2021 To množství je ještě vztaženo na plochu! Takže 6 ml v 2 - 6 l vody na plochu 100 m2. Například. Záleží na tom, jak dokonalou máme aplikační techniku. Nebo spíš nemáme. |  | Co to je za škůdce?, 27.5.2021 Larvy nějakého hmyzu, třeba majky. Ale u vegetačního vrcholu vidím pavučinku svilušek. |  | Prosychání listů jabloní, 21.5.2021 Nebo je to od krup... |  | Postřik vinné révy červenec 2020, 20.5.2021 Acrobat a Prolectus smíchat lze. Přidal bych ještě něco proti padlí. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 18.5.2021 Sercadis se dávkuje 2,5 ml na 10 l vody a nemusí se nic přidávat. Lze ošetřit jabloně i hrušně. |  | Rozkvétání meruněk 2021, 26.4.2021 V HK asi jak kde. Ráno jsem nemusel škrábat čelní sklo u auta. Námrazu vzaly stěrače hned. Jeden den v minulém týdnu jsem škrábat musel, ale škody na meruňkách nebyly. Uvidím dnes odpolko. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 9.4.2021 Přimíchat fungicid určitě lze. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 9.4.2021 Mero je samo o sobě smáčedlo a míchat s jinými pesticidy lze. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 9.4.2021 Ano, 29 zl. Jste na správné stopě. Ještě od nich mám Cabrio Duo, které u nás není dostupné (plíseň bramboru, rajčete, okurky, cibule...). |  | Kadeřavost broskvoně 2021, 17.2.2021 Pokud bude pokračovat teplé počasí, tak o víkendu provedu postřik mědí, tj. konkrétně Championem. Pokud několik dnů po sobě budou teploty nad 6°C, a to v nížších polohách budou určitě! |  | Bataty, 13.10.2020 Tak ty moje batáty jsou odrůdy Beauregard... |  |
 |
|
|
|