 |
Příspěvky uživatele - 215.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně 2022, 6.4.2022 To je skutečně hezké přirovnání. Můžete si samozřejmě máchat nohy v hypermanganu každý týden, nebo si taky můžete koupit prodyšné boty, že jo? Jinými slovy učinit opatření, aby se ta plíseň (kadeřavost) neobjevovala či objevovala v min.... celý příspěvek > |  | Hrušeň Clappova, 24.9.2020 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s destilátem vyrobeným z odrůdy hrušeň CLAPPOVA? Letos je opravdu velmi silná úroda a v okolí je mnoho obalených stromů co zrovna opadávají Jde mi o to, aby potom hruškovice stála za to? |  |
|  | Domácí pálenice značky DES, 24.9.2020 Moc děkuji za rady. Jinak u zařízení DES jsem musel upravit zabroušením míchadlo, ted se chystám vyrobit dubové podložky. Po jedné destilaci mám pěkně poškrábané dno. a myslím že za par let by tam byla vyškrábaná díra. jezdí tam ostré měděné hrany po... celý příspěvek > |  | Domácí pálenice značky DES, 24.9.2020 To mi přijde strašně moc táhnout 2D Pod 35 proc. alk., to už mi vždy a z každého ovoce neteče nic, co bych chtěl dát do jádra a hlavně se to kalí, já končím vždy na 45 proc. Ono stačí dát si tu skleničku do ledničky a do hodiny je to kalný jako... celý příspěvek > |  | V akom pomere riedit kvas, 20.9.2020 Dobrý den, cukr se přidává do OVOCNÉHO kvasu především z důvodu zvýšení koncentrace alkoholu ve kvasu, čímž se stává kvas jednak stabilnější a ve vyšším proc. alkoholu vám ovoce mnohem lépe maceruje aromatické a chiutové látky, které se následně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|