|
Příspěvky uživatele - 168.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Královna Viktorie, 1.9.2024  Tak já Viktorii koupil už před 35 lety se zahradou.Dnes už asi 80letý strom jsem postupně namnožil. Neskutečně plodná odrůda dozrává v 2. půlce srpna a je tolerantní šarce. |  | Jakou zvolit korunu?, 25.4.2023  Moc prosím o radu zkušenější, chystáme se poprvé sázet meruňku a nevím si rady s tím, jakou u ní tvarovat korunu. Má podle mě jeden terminální výhon a dva boční, navíc blízko u sebe. Na kotlovitou korunu jsou 3 výhony asi málo, že? Navíc jeden jde v... celý příspěvek > |  |
|  | Muze to byt spala?, 21.5.2022 Je tam bodruska. Asi proto nekvete, masivni vyskyt na vsech novych prirustcich, tedy asi na 20vyhonkach... |  | Muze to byt spala?, 20.5.2022 Dekuji vam obema, mel jsem na mysli tu Moniliovou. O te druhe jsem nikda neslysel. Ano, konce vetvicek se hakovite staceji. Co proti tomu? Konference s tim nejak zije a plodi, zatimco Clappova nemela vloni ani letos ani kvet.
G. |  | Muze to byt spala?, 20.5.2022  Soused ma znicenou celou svestku, mne to chyta hrusku Konferenci. Muze to byt spala? Jak to mohu osetrit?
Strikano proti rzi a msicim.
Diky
G. |  | Identifikace plevele, 2.7.2021  Prosím o identifikace plevelné trávy a radu, co s ní --- |  | Identifikace plevele a co s ním, 19.8.2020 poradíte mi prosím, co nepěkného mi to roste v trávníku a jestli s tím jde něco dělat? moc děkuji
Plevel - fotografie
|  | Pohyb vody v jezírku, 22.4.2020 Dobrý den, u jezírka jsem vytvoŕil kaskádu z kamenů a teď přemýšlím jak výkonné čerpadlo pořídit. Kaskáda je malá, nejvyšší místo cca 60 cm nad hladinou. Odhaduji že bude stačit průtok 3-5000 l/hod, ale jak to vyzkoušet? Aby voda "hezky" tekla, ani... celý příspěvek > |  | Jak vyčistit koupací jezírko?, 4.7.2019  Čišté jezírko |  | Jak vyčistit koupací jezírko?, 4.7.2019  Dá to práci |  |
|  |
 |
|
|
|