|
Příspěvky uživatele - 172.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Phytophthora infestans, 8.8.2020 Pokud to měla být reakce na můj příspěvek, tak tam nikde nevidím odpověď na to co to na tom stonku rajčete je.
Vladimír |  | Letní vypěstování sadby květáku, 8.8.2020  Já jsem košťáloviny vysel 18.6., vysadil 13.7.a dnes (fotka ze 4.8. vypadají asi takto. Pěstuji v tumelu zakrytém záclonovinou. chrání před běláskem i můrou zelnou.
Vladimír |  |
|  | Phytophthora infestans, 8.8.2020  A co je toto?
Vladimír |  | Phytophthora infestans, 8.8.2020 Nějaké tmavé fleky na stoncích nemusejí ještě znamenat, že rajče je napadeno plísní bramborovou. I ostatní listové chorobya rajčat se mohou projevit na stoncích hnědými skvrnami, třeba Alternariová skvrnitost. Je to sice nepříjemná nemoc, ale nešíří... celý příspěvek > |  | Letní vypěstování sadby květáku, 8.8.2020 Nějaké podrobnější údaje by nebyl? Třeba kdy jste vyséval do kelímků, a kdy jste je přesadil. Vyséval jste také do volné půdy? Ty květáky jsou určené k letošní sklizni? Pokud ano, počítáte s nějakým překrytím foliovým tunelem v pozdním podzimu? Každý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|