|
Příspěvky uživatele - 245.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nový vzhled stránek, 21.5.2023 Barvy, to je poslední, co mi vadí, celkově je to nepřehledné, než se člověk zorientuje raději odcházím. Je to nepropracované. |  | Ficus - hnědnou a opadávají listy, 11.3.2023 Fíkus nesnáší průvan ani na něj nesmí jít chladný vzduch když se otevře okno. |  |
|  | Co chybi rajcatum, 20.7.2022 Plíseň se nepřenáší sadbou, vlhko, pak teplo, to jsou podmínky pro tvorbu plísně. |  | Co chybi rajcatum, 20.7.2022 Je to plíseň, stříkání řebíčkem je k ničemu, to můžete polévat vodou a vyjde to nastejno. Stříkat se musí preventivně, teď už je pozdě. |  | Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 14.10.2021 My měli děravé listy u paprik ve skleníku, granule na slimáky netknuté, škůdce jsem neviděla. I kdyby byli malí slimáčci, zůstala by po nich cestička, nikde nic! |  | Rajčata z obchodu - zajíc v pytli, 13.7.2021 Hlavně se nepěstují v zemině, a za další, nenechají se dozrát. Ony časem zčervenají, ale chuť je podobná řepě, kdyby to lidi nekupovali, na pultech by takový odpad nebyl. |  | Rajčata 2021, 18.3.2021 Podle manžela, houbová choroba, padání klíčkových rostlin, jsou na to postřiky. |  | Ledviník - co dělám špatně?, 6.11.2020 Co jsem vypozorovala, kytky chtějí chladno a vlhko, a nejlépe se jim daří na východní straně. Tuto kytičku měla tchýně ve staré chalupě, takže vlhko topení v kamnech, kytka byla nádherná, u nás, v novostavbě, ani náhodou, i když jsem rosila a... celý příspěvek > |  | Proč mi žlutne ňaťový petržel?, 1.8.2020 Spodní řadu ořežte tak na 5 cm, o a znovu obráží. |  | Skvrny na rajcatech, 30.7.2020 Chybí vápník, v zahradnictví koupíte postřik, náprava je okamžitá. |  |
|  | Špenát neroste, 3.8.2019 Špenát nechce velké teplo, ten roste na podzim a na jaře, když nejsou vysoké teploty. |  | Uskladnění cibule a brambor vedle sebe, 29.10.2018 Máme sklep ne vlhký, ani moc studený. V zimě otevíráme okno. Na brambory mame ve sklepě vybetonovanou díru v zemi.
Cibuli tam máme v bedničce, cesnek ve sklenici postavený jakoby do kytice.
Všechno vydrží do února v pohodě. |  | Lze zavařovat broskve i s peckami?, 21.7.2018 V čem byste je zavařovala? Kolik by se jich do sklenice vešlo? Nedovedu si to představit. |  | Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Rostliny jsou parádní, v jaké nadmořské výšce pěstujete? |  | Zelí za 2 měsíce nezkvasilo, 20.2.2018 Zelí, které je určené k tomu, aby vydrželo a nekazilo se, je ošetřeno chemický. Pokud jste koupil toto zelí, může to být příčina. |  |
 |
|
|
|