|
Příspěvky uživatele - 129.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba tlustice, 28.7.2020 Děkuji, tak to mi samozřejmě nevadí. Jen jsem se bála, aby to nebyla nějaká choroba 😀 |  | Choroba tlustice, 28.7.2020  Listy právě nejsou napadené, jen čerstvě postříkané fungicidy-proto jsou flekaté. Ale ne detailních fotkách jsou vidět v ohybech větviček takové bílé skvrny a o ty mi jde-nejde to moc dobře vyfotit-ale vypadá to jako nějaká plíseň...přikládám úplný... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba tlustice, 28.7.2020  A ještě jedna fotka celé napadené rostliny |  | Choroba tlustice, 28.7.2020  Přidávám ještě další fotku |  | Choroba tlustice, 28.7.2020  Dobrý den,
moc prosím o radu. Dostala jsem minulý týden krásnou tlustici. Bohužel je něčím již z obchodu napadená. Myslela jsem, že je to nějaká houbová choroba, tak jsem ji postříkala fungicidem Sulfurus. Nevím, jestli jsem udělala dobře a není... celý příspěvek > |  |
|
|
|